Uncategorized

2 underholdende Aktiviteter i Alanya

Vi kender alle det, når man bestiller en ferie i god tid, og glæder sig til at komme ned i varmen, man tæller dagene og spændingen stiger og stiger i takt med at det danske vejr, bliver ved med at skuffe. Endelig kommer dagen, hvor man skal afsted, og spændingen bliver udløst. Inden man får set sig om, sidder man i flyet, og er på vej ned til den bagende sol og lækre strande i Alanya. Den første dag går altid hurtigt med at komme på plads på sit hotel, få noget at spise, og se sig om i området, og måske tage en dukkert i poolen. For mange bliver en uge eller endda to i Alanya, hurtigt trivielt hvis man kun skal ligge ved poolen eller stranden, dag ud og dag ind. Denne artikel er for dig som har brug for lidt afveksling, og gerne vil opleve lidt, imens man er i Alanya, hvad end det er at hoppe i et par ridestøvler, og opleve Alanya på hesteryg, eller feste på et party cruise på Alanyas krystalklare vand, så har Alanya noget for en hver smag.

 

Læs mere: En komplet guide over feriedestinationen Alanya

 

1. Rundtur i Alanya på hesteryg

En rundtur i Alanya er aldrig nogen dårlig ide, og specielt hvis det er første gang du besøger Alanya. Rundturene er med guider som kender områderne, og derfor kan du være sikker på, at du får alt den relevante information om Alanya, byens fascinerende historie og hvad der ellers måtte være af ”must-knows”. En af mulighederne ved en rundtur i Alanya, er at gøre det på hesteryg. Denne tur kan særdeles anbefales da den giver muligheden for at oplevet byen i et andet perspektiv og tempo end man normalt ville med f.eks. en tour bus. Bare rolig… Der er ikke brug for ridestøvler eller andet udstyr i kufferten, for arrangørerne af turene har gjort hestene klar, og har alt relevant udstyr i måtte behøve. Ligeledes skal i ikke bekymre jer om, hvis i aldrig har redet før, for hestene er dresseret, og vant til at fragte turister rundt i områderne, så selv den mest uerfarende rytter kan være med.

 

2. Party boat tour

Denne aktivitet er nok mest rettet mod det yngre publikum, men ikke desto mindre er en tur med en af de famøse party boats også en anbefaling værd. De fleste af disse ture kan arrangeres med jeres rejseudbyder, og ellers kan de findes på havnen i Alanya hvor der er mulighed for at booke plads. Typisk indbefatter en tur med en party boat, at man bliver afhentet ved sit hotel, og derfra kørt ned til havnen hvor båden ligger fra kaj. Derfra sejler de typisk ud så kan kan se nogle af alle de interessante grotter som omgiver Alanyas kyst. Derefter vil der være live musik fra en professionel DJ, og oftest også et danse show. Mange af bådene har også underholdning som skum party, ildsjov og meget mere. Typisk bliver der under vejs holdt en pause, hvor man kan bade fra bådens badebro. Slutteligt ligger båden kurs mod havnen igen, hvorefter man leveres tilbage til hotellet hvor man blev samlet op.

Please follow and like us: