Uncategorized

5 gode råd til malerprojektet

Skal du i gang med et større malerprojekt? Måske er du nervøs for, om du har glemt nogle helt grundlæggende regler, før du går i gang. Der findes mange holdninger til, hvordan man bedst forbereder sig, før man maler, og hvordan det hele skal gøres under selve arbejdet. Her får du fem simple råd, som du bør huske, når du skal have gang i malerpenslen.

Dæk det hele til

Det lyder ret banalt at sige, at man skal dække alle sine ting til, før man begynder at male. Ikke desto mindre sker det for rigtig mange, at de har overset steder, som de bagefter fortryder lang tid efter, at de ikke dækkede ordentligt til. Der er ikke noget mere irriterende end at finde en stor klat maling på gulvet eller på en genstand med stor affektionsværdi efter et ellers vellykket malerprojekt. Husk derfor altid at dække tingene godt af.

Vælg den rette maling

Endnu et simpelt råd, som ikke altid bliver overholdt. Skal du male det gamle legehus, så det står en smule pænere, når haven vises frem, så behøver du nok ikke investere i den dyreste og bedste maling. Skal du derimod male dit køkken, så er det nok vigtigere, at du har valgt en maling, som får rummet til at fremstå fra dets bedste side. At vælge den rigtige maling betyder med andre ord, at du skal vælge det rigtige til formålet.

Tal med en ekspert

Det skader aldrig noget, og det er oftest givet rigtig godt ud at spørge sig til råds hos en ekspert. Uanset, om du vælger at lade den professionelle udføre arbejdet, så har du fået nogle råd med, som du måske selv kan bruge. Kender du nogle, som tidligere har fået lavet et større malerprojekt, så spørg dem til råds, før du kaster dig ud i det.

Vælg farve med omhu

Farven betyder ret naturligt meget, når der skal males. Når man vælger en farve, bør man overveje, at man har lyst til at kigge på den i årene ud i fremtiden. Det kan nogle gange være fristende at vælge noget helt vildt, fordi man har brug for forandring i rummet. Det er dog også rigtig ærgerligt, hvis man senere fortryder, at man ikke bare valgte den helt hvide, som gjorde rummet lyst og flot.

Prøv Jotun Maling

Uanset, om du skal i gang med et malerprojekt indendørs eller udendørs, så bør du tage et kig på Jotun Maling, som måske kan have det rigtige produkt til dig. Her kan du blandt andet på vejledning om, hvilken slags maling der passer til forskellige formål, og du kan finde gode tilbud på specifikke typer af maling. Du kan besøge Jotun Maling ved at klikke her.

Please follow and like us: