Pressemeddelelser

Anerkend dine medarbejdere med en påskegave

Hos mange firmaer er det en del af traditionerne at give medarbejderne en julegave, men hos mange virksomheder giver man ligeledes gaver til andre af årets årstider – for eksempel påske. Hvis dette ikke er en tradition i dit firma, skal du læse med her, hvor du får gode grunde til, hvorfor du skal forkæle dine medarbejdere med en påskegave. Med en gave kan du nemlig både anerkende og motivere dine medarbejdere, hvilket i sidste ende vil være til din og virksomhedens fordel og eftersom at påsken står for døren, vil det med en påskegave være et godt sted at starte traditionen.

 

 

Anerkend deres arbejde

Hverdagen kan være hård og trættende – også for dine medarbejdere. For at holde gejsten oppe har dine medarbejdere derfor en gang imellem brug for et skulderklap og en god portion anerkendelse. Ved at give dine medarbejdere en påskegave, vil du ikke blot glæde dem, men også anerkende deres arbejde. Gaven indikerer nemlig, at du og ledelsen er glade for deres arbejde, og derfor fortjener de at blive forkælet til højtiderne - eller blot når deres arbejder er udført tilfredsstillende. Det er meget muligt, at din virksomhed ikke har mulighed for at anerkende og bemærk hver enkelt medarbejder, og derfor er gaven en god måde, hvorpå anerkendelsen kan komme til udtryk. Til virksomheder der ikke har økonomisk kapacitet til at købe gaver i dyre domme, vil selv små gaver føre en positiv atmosfære. Det er nemlig ikke så meget gaven som symbolværdien, der er vigtig.

 

Det booster motivationen

Gennem gaver har din virksomhed som sagt mulighed for at anerkende medarbejdernes arbejdsindsats. foruden glæde hos medarbejderne kan denne anerkendelse være med til at booste motivationen på arbejdspladsen. Måske er det længe side, at de har følt sig rost og værdisat fra virksomhedens side? En flaske vin og et påskeæg vil hjælpe på dette – og måske også give medarbejderne ekstra blod på tanden. Anerkendelse er nemlig den største motivationsfaktor, og derfor er der en stor sandsynlighed for, at en påskegave vil medføre, at arbejdsindsatsen vil stige hos dine medarbejdere.

 

 

God atmosfære

Det gode arbejdsmiljø kan opnås ved den gode omgangstone – men også gennem anerkendelse af medarbejderne. Hvis virksomheden gennem anerkendelse kan integrere et godt arbejdsmiljø, er det også nemmere for medarbejderne at agerer i virksomhedens svære perioder. Firmagaven kan netop være en god indgangsvinkel til at vise interesse i dine medarbejdere, og det er en måde, hvorigennem du kan værdsætte deres arbejdsindsats i travle perioder.

At virksomheden viser interesser i medarbejderne kan på sigt være med til at fastholde dem hos arbejdspladsen. Hvis dine medarbejdere føler sig oversete, vil de på sigt søge nye udfordringer. Vis dine medarbejdere, at du vil dem – hvilket du netop kan gøre gennem en fin påsegave. Du kan finde et stort udvalg af firmagaver ved at klikke her.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *