Pressemeddelelser

Billige skønhedsprodukter i Danmark

Danmark har længe ligget en anelse bagud i feltet i forhold til at tilbyde billige skønheds- og hudplejeprodukter, på grund af de høje afgifter. Nu har en ny og billig spiller meldt sig på den danske skønhedsbane.

Når ferien går udenfor Danmarks grænser skal der ofte billige skønhedsprodukter med hjem igen. Folk er villige til at stå i lange køer i diverse lufthavne, bruge bunkevis af penge på eksempelvis parfumer og cremer, og købe ind til flere år af gangen. Foruden de penge folk bruger på selve rejsen, bliver der ligefrem ofte sparet op til den store tax-free shoppingtur, alt sammen for at spare lidt i den anden ende.

Dermed må man fastslå, at der er et uudnyttet marked for billige skønhedsprodukter i Danmark. En ny spiller har meldt sin ankomst og vil forsøge at presse priserne på mobiltilbehør, skønheds- og hudplejeprodukter i Danmark.

 

Prisen på produkter presses

På prispresseren.dk finder du alt i skønhedsprodukter til både kvinder og mænd. Alle produkter lever op til de høje krav, vi har her i Danmark, men til en billigere penge. Udvalget af skønhedsprodukter omfatter både parfumer, hudpleje, shampoo, kosmetik, grej til barbering og flotte gaveæsker. Hjemmesiden byder også på en ’outlet’ for ovenstående produkter, hvor prisen presses endnu længere i bund, og du kan gøre et rigtigt kup.

Kuppene er dog ikkeforbeholdt skønhedsprodukter. Hjemmesiden tilbyder endvidere et stort udvalg indenfor elektronik-tilbehør. Dette udvalg inkluderer alt i kvalitetstilbehør til både mobil/smartphone og computer/Mac.

Prisen presses ned til laveste mulige niveau og her bliver den. Prispresseren.dk har nemlig prisgaranti på samtlige varer, så du aldrig bliver overrasket over prisen – i hvert fald kun positivt! Prisen er dog ikke det eneste sted, hvor prispresseren.dk sætter ind. Hjemmesiden presser ligeledes prisen for levering overalt i Danmark – denne er gratis ved køb over 200 kroner.

 

Prispresseren

Nørholmsvej 147 C

9000 Aalborg

Danmark

Please follow and like us: