Uncategorized

Bliv iværksætter som studerende

Hvis du drømmer om at blive iværksætter, er der ingen grund til at udskyde projektet, fordi du er studerende. Mange unge sætter en stopper for sig selv, fordi de er i tvivl, om de kan nå begge dele, men det findes der heldigvis mange gode eksempler på, at man sagtens kan. Denne artikel fortæller dig, hvordan det kan lykkes.

Studie og iværksætteri kan sagtens hænge sammen, og hvis man går en lille iværksætterdrøm i maven, er der ingen grund til at lade den ligge, fordi studiebøgerne presser på. Du kan nemlig sagtens starte din egen virksomhed, imens du studerer. Først og fremmest handler det selvfølgelig om, at du selv skal have overskuddet til begge dele. Er det ikke tilfældet, vil det være bedre at dele tingene op.

Hvis du føler, at du godt kan få tid til begge dele, er det bare at kaste dig ud i det. Der er dog en masse ting, du skal vide, før du starter, og du skal investere i nogle ting, så du bliver helt klar. Den største investering er nok din tid, som du er nødt til at lægge i projektet, hvis det skal lykkes. Derudover er der selvfølgelig nogle økonomiske investeringer, som vi vil komme ind på herunder. Du vil også få et indblik i nogle ting, du skal huske, før du starter.

CVR-nummer

Den allerførste investering, du skal lave, er selvfølgelig at købe et CVR-nummer. Du kan vælge at starte en enkeltmandsvirksomhed, hvor du selv hæfter for dine tab. Et sådan CVR-nummer er gratis. Du kan også vælge at starte en IVR-virksomhed (iværksætter-virksomhed), som er det oplagte valg som iværksætter. Det gælder særligt, hvis man er flere sammen om at starte biksen. Du kan også vælge et starte en ApS-virksomhed, men det skal du ikke bekymre dig om til at starte med.

Webhotel

Webhotel er oftest det næste skridt. Det betyder kort og godt, hvilken udbyder du har til din hjemmeside. Webhosting er nødvendigt, hvis du skal have en velfungerende side, og du skal derfor undersøge mulighederne grundigt, så du finder noget, som er tilpasset dine behov.

Du kan blandt andet kigge efter, om udbyderen har en høj oppetid, så du ikke risikerer, at din side får nedbrud alt for ofte. Du skal selvfølgelig også kigge efter prisen, for de dyreste webhoteller er langt fra altid de bedste.

Rådgiv dig med andre iværksættere

Det er en god idé at tale med andre i samme situation. Det kan både være iværksættere, som også lige er startet, eller nogle som er lidt længere fremme i processen. Man lærer rigtig meget af at komme ud og snakke med ligesindede om sine tanker. Der findes forskellige messer, hvor man kan komme i kontakt med andre iværksættere.

Byg videre på din idé

Lad aldrig dig selv komme til et punkt, hvor du er for selvtilfreds. Hvis du ikke forsøger at udvikle tingene, vil du måske gå i stå på et tidspunkt, så tænk over, hvordan du kan udvikle konceptet, så det bliver endnu bedre med tiden.

Please follow and like us: