Danmarks første sexolog-legat en stor succes
Pressemeddelelser

Danmarks første sexolog-legat en stor succes

I Danmark udbydes der såvel offentlige som private sexolog-uddannelser. Det er ikke en beskyttet titel, ligesom journalist eller konsulent ikke er det.

Det har medvirket til at hindre sexolog-fagets udbredelse i Danmark, da der slet og ret har manglet transparens i markedet og seriøse udbydere af uddannelsen.

Dette er dog i de senere år ved at ændre sig især takket være en række kompetente private tilbud. Udfordringen er, at de private uddannelser, hvor du har mulighed for at blive certificeret psykolog, betales af egen lomme.

Af denne årsag har webbutikken Alor.dk oprettet Danmarks første og hidtil eneste legat til sexologer med navn Alor Legatet.

Legatet er på 1x 10.000 kroner og 1x 3.000 kroner og er i slutningen af 2015 blevet uddelt for anden gang. Det var de to kvinder Louise Mackenhauer og Thit Kragelund, der vandt legaterne på henholdsvis 10.000 kroner og 3.000 kroner.

Med legatet er det lykkes for Alor.dk er sætte sexbranchen og sexologi i fokus med omtale i flere af de landsdækkende medier, herunder TV2 og Ekstra-Bladet.

Direktør i Alor.dk Flemming Trolle fortæller, at legatet i 2015 havde et stort tocifret antal ansøgere og at der blev brugt mange timer i sorteringen af ansøgerne for at finde de, der ville få mest gavn af pengene.

Legatet bliver efter planen uddelt for tredje gang i oktober 2016 og ansøgningerne starter måneder forinden. Du kan holde dig opdateret om legatet direkte på Alor.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet for at få nyt som den første.

Virksomhed: FKT Invest ApS

Kirkevej 7, 9881 Bindslev

Kontakt: kontakt@alor.dk

Please follow and like us: