Pressemeddelelser

Dansk Mandskabs Udlejning satser nu benhårdt på erhvervsflytninger

Når virksomheder enten skal flytte lokaler eller helt adresse, kan det være et større projekt. Som ovenikøbet kan blive omfattende i både tid og penge. Derfor satser Dansk Mandskabs Udlejning nu benhårdt på erhvervsflytninger, som de har mere end 13 års erfaring med og derfor ved, hvad der skal til for at gøre flytningen problemfri for virksomheden.

Hurtigt og effektivt

For stort set alle virksomheder er tid lig med penge. Derfor skal en erhvervsflytning, uanset om der tale om hele virksomheden, nye skriveborde til en hel afdeling, tunge pengeskabe eller andet kontorudstyr, forløbe nemt, hurtigt og effektivt, så virksomheden hurtigst muligt kan tage de nye lokaler eller det nye udstyr i brug. Strengt sagt skal en virksomheds ansatte, uanset om det er en stor eller lille virksomhed, kunne forlade deres skriveborde fredag eftermiddag og møde op på arbejdspladsens nye adresse mandag morgen, hvor deres skriveborde er blevet sat op.

Dansk Mandskabs Udlejnings holdning er, at en erhvervsflytning bør varetages af professionelle flyttemænd, som ved, hvad der skal til for, at tingene spiller samt, at det ikke behøves at koste alverden. Derfor kan de sammensætte et flyttetilbud til enhver virksomhed på baggrund af ønsker og opgave, uanset om det er hele virksomheden eller kun en del af den, der flytter og uanset om den flytter 50 m eller udenfor landets grænser. Derfor har Dansk Mandskabs Udlejning specialiseret sig indenfor en lang række opgaver og er gode til at finde kreative løsning, hvis virksomheden har et særligt behov.

Flytning er en tillidssag

Når det handler om at rykke hele sin virksomhed eller dele af den pålægger man et stort ansvar over på flyttevirksomheden. Især når det omhandler skrøbelige og kostbare genstande eller maskiner, der er afgørende for produktionen er det en stor tillidssag, om flyttevirksomheden kan levere. Derfor går Dansk Mandskabs Udlejning højt op i god kommunikation og behagelig service, og så lægger de en stor ære i at være fleksible og flytte problemfrit, så inventaret ankommer det rigtige sted, til den aftale tid og pris og i samme stand, som de blev hentet i.

Tidligere har der været problemer i branchen med upålidelige flyttemænd, dårlig kommunikation mellem virksomhed og flyttefirma, dårlig planlægning og misligholdte genstande. Det er derfor det er så vigtig for Dansk Mandskabs Udlejning at slå på, at de går op i kommunikationen, passer på virksomhedens ejendele og nok skal sørge for, at virksomheden får flyttet sine genstande til det aftalte sted på det rigtige tidspunkt – endda også, hvis dele eller hele virksomheden flytter til udlandet. Her kan de være med til at planlægge, hvordan flytningen kan foregå mest gnidningsfrit.

 

Virksomhed: Dansk Mandskabs Udlejning

Adresse: Slettevej 1E

4160 Herlufmagle

Telefon: 7087 8927

Please follow and like us: