Uncategorized

Danske betting virksomheder sætter nye rekorder – danskerne spiller som aldrig før

Ifølge de seneste opgørelser så har danskerne aldrig brugt så mange penge på at spille som sidste år. sidste år stod betting alene for knap 1% af det samlede privatforbrug herhjemme og der er ingen tegn på at det ændrer sig foreløbigt.

Liberalisering af spilleloven skaber øget vækst

Forklaringen bag danskernes øgede spillelyst skal ifølge flere eksperter findes i de liberalisering der fandt sted i 2011. Her besluttede et bredt folketing at bryde med Danske Spils mangeårige monopol, og i stedet åbne det danske spillemarked op for udenlandske konkurrenter. Siden da har en lang række udenlandske virksomheder søgt mod Danmark for at få en bid af kagen. Og siden da er kagen endda vokset.

For i takt med at flere udenlandske konkurrenter er kommet til, er konkurrencen blevet væsentligt hårdere og selskaberne bruger stadigt flere og flere marketings kneb til at få nye kunder ind i forretningen. For at tiltrække kunder tilbyder Spillehallen 100 kr. helt gratis til alle nye brugere. Derudover bruger mange af de største selskaber herunder Bet365 og Ladbrokes store summer på Tv-reklamer. I denne forbindelse har er en lang række danske tidligere sportsstjerner valgt at trække i arbejdstøjet igen for at gøre reklame for de mange nye bettingsider. Blandt andet har både Peter Schmeichel og ikke mindst den tidligere danske topangriber, Brian Laudrup, gjort reklame for nogle af de største bettingvirkosmheder.

Danskerne dropper Lotto til fordel for online spil

Denne liberalisering og øget konkurrence har også påvirket danskernes spillevaner. For udover at bruge flere penge på spil vælger mange danskere nu også at kaste sig over nye spil. Hvor det i mange år var Lotto der var det klart mest populære spil herhjemme så haler både odds og ikke mindst online poker kraftigt ind. Det er især på nettet at danskerne vælger at spille og dette kan særlig mærkes på de mange nye online kasinoer der er opstået igennem de sidste tre år.

Derudover er der også flere danskere der vælger at spille på oddset eller tipstjenesten. Her har bettingvirksomhedernre haft stor succes med at lokke med såkaldte gratis indbetalings bonusser samt liveodds som giver mange spillere et ekstra incitament til at placere et ekstra væddemål.

Stadig forventninger om øget vækst næste år

På trods af den høje vækst så er der i øjeblikket ingen tegn på at det vil stoppe foreløbigt. Tværtimod. For selvom danskerne bruger flere penge på spil end nogensinde før så mener mange livsstilseksperter at i takt med at vi får flere penge imellem hænderne samt det faktum at vi føler os sikre på vores jobsituation så er dansker mere tilbøjelige til at bruge penge på spil, da mange har brug for et ekstra kick i dagligdagen. At spille handler derfor sjældent om at tjene penge men i stedet blot om at få noget spænding ind i tilværelsen.

 

Please follow and like us: