Pressemeddelelser

Derfor er en Business Angel fordelagtig

Selvom termen Business Angel ikke er nyt, hører man ikke ofte om benyttelsen af en Business Angel. Årsagerne bag dette kan være mange; det kan være mangel på viden, mangel på omtale eller noget helt tredje.

Uanset hvad årsagen er, er der mange fordele ved at benytte en Business Angel, og er især aktuelt for dig, der er på et stadie, hvor så meget viden og erfaring som muligt er nødvendigt.

Ønsker du at vide mere om Business Angels eller er du helt ny og ukendt med termen og branchen, så læs med nedenfor.

Hvad er en Business Angel?

En Business Angel kan kort og godt defineres som en aktiv investor, der hjælper med forskellige aspekter indenfor virksomhedsdrift, heriblandt hjælp med kapital, sparring, erfaring og netværk.

En Business Angel er især målrettet startups, idet denne form for virksomhed oftest har brug for det ovennævnte bidrag.

Selvom det godt kan opfattes sådan, tilføjer en Business Angel ikke kun kapital til din nyopstartede virksomhed, men går aktivt ind i virksomheden på den ene eller anden måde. Eksempelvis er mange Business Angels en del af bestyrelsen og nogle af dem har som supplement en ejerandel, mens andre ikke har.

Det er meget forskelligt, hvordan samarbejdet med en Business Angel ser ud, og afhænger af jeres forhandlinger.

Business Angels’ målgruppe

Som nævnt ovenfor, er især startups attraktive for Business Angels, idet de ydelser, som disse udbyder, oftest stemmer overens med nyopstartede virksomheders behov.

Herudover, investerer en Business Angel oftest i virksomheder, der har et udækket behov for kapital, virksomheder, hvor der er en stor mulighed for vækst og afkast, og i virksomheder, som beskæftiger sig indenfor en branche, hvori en Business Angel har erfaring.

Hvorfor skal man benytte sig af en Business Angel?

Der er mange forskellige aspekter, der taler for at benytte sig af en Business Angel, hvis netop din virksomhed har et behov, som de kan dække.

En af de vigtigste fordele er den korte vej til kapitalen. Der går ikke lang tid før du har adgang til likvider, og du undgår at skulle håndtere de mange bureaukratiske processer.

Herudover, kan en Business Angel hjælpe dig med at træffe hurtige beslutninger vedrørende fordelagtige investeringer, og kan guide dig, så du ikke kun opnår kapital, men også viden, kompetencer og et nyt netværk. Dette er især fordelagtigt for dig som startup, idet du som helt ny kan opnå en dybdegående indsigt og oprette et netværk, som du kan bruge i din virksomheds fremtidige udvikling.

 

Har ovenstående vækket din interesse, og vil du gerne vide mere, er Internettet en god platform at foretage research på. Ønsker du specifikke eksempler på hvilke slags virksomheder en Business Angel kan hjælpe, så klik her.

Please follow and like us: