Uncategorized

Derfor skal du vælge LED

Der er mange gode grunde til at skifte til LED belysning. Du kan nemlig både spare rigtig mange penge og en masse besvær, hvis du vælger at gå over til LED. En LED-pære har nemlig typisk en levetid, som er mange gange længere end en normal pære.

Hvis du gerne vil have den optimale belysning i dit hjem, er der flere parametre, du bør kigge på. Det gælder fx:

  • Hvor meget kosterne pærer og lamper, når jeg køber dem? Og hvor meget koster de i drift? Kan der være penge at spare på sigt ved at vælge bestemte slags?
  • Æstetikken. Kan jeg få pærer, som passer endnu bedre ind i mit hjem og den måde, jeg gerne vil indrette på?
  • Jeg vil gerne passe på miljøet, men hvordan gør jeg det bedst muligt med mine pærer? Kan jeg vælge noget, som ikke bruger så meget energi?

Denne artikel vil give dig svaret på, hvorfor du gør klogt i at overveje LED-belysning. Her får du nemlig hele pakken, og du får en fremtidssikret løsning. Læs meget mere om LED-løsninger ved at klikke ind på LEDstrips.dk

Fordele ved LED

Først og fremmest vil LED spare dig for noget besvær, som du måske har med dine nuværende pærer. LED-belysning har nemlig op mod 15 gange så lang levetid som en normal pære, og du vil derfor stort set aldrig skulle tænke på at skifte dine pærer. Det betyder samtidig, at du får en stor strømbesparelse, fordi der naturligvis bruges langt mindre strøm ved LED-belysning. Du skal selvfølgelig betale et beløb for de nye pærer, men strømbesparelsen er virkelig til at få øje på, og du vil hurtigt have tjent dine penge ind igen.

Det er også vigtigt at tage med, at du kan få en meget mere behagelig belysning og indeklima, hvis du skifter til LED. Disse pærer bliver nemlig ikke nær så varme som normale pærer, og de er derfor mere velegnede til hjem, hvor man gerne vil sikre indeklimaet bedst muligt.

Hvis du går op i miljøet, så er LED lige løsningen. Det lave energiforbrug og den lange levetid gør naturligvis, at du skåner miljøet rigtig meget sammenlignet med gløde- og halogenpærer.

Det bør du vide

Du skal selvfølgelig være opmærksom på lidt ny information, hvis du skifter til LED-pærer. Der er fx andre måleenheder ved LED, så du skal ikke kigge efter WATT, men derimod LUMEN fremover. Overvej også dine behov for at kunne dæmpe lyset. LED pærer giver mulighed for, at man selv kan justere disse ting, men der er forskel, og du skal derfor kende dine behov, før du vælger. Det er altid en god idé at bruge kendte producenter af LED, fx LEDstrips.dk.

Please follow and like us: