Uncategorized

Få din bærbar til at holde længere

Det er ikke nogen naturlov, at vi hele tiden skal udskifte vores bærbar, fordi den pludselig er gået i stykker eller ikke er hurtig nok mere. Du kan ikke gøre det store ved, hvis du kan købe bedre computere i dag, men du kan let passe på din nuværende bærbar. Der er en række ting, som du kan gøre for at passe på din computer.

Køb en ordentlig taske til din bærbar

Alt for mange har blot deres computer i et sleeve, og så tænker de, at alt nok skal gå. Men det er en god idé at købe en computertaske, som er lavet til computere, da den vil have en lomme, hvor du kan sætte din bærbar ind.

Derved bliver der passet bedre på den. Her finder du lækre computertasker.

Der er mange forskellige computertasker, så du kan helt sikkert finde en, som passer til din stil. Der er ikke nogen grund til ikke at finde en taske, som kan passe på din bærbar.

 

Pas på fugt

Det er vigtigt, at du passer på din computer, hvis du tager ud i dårligt vejr. Alt for mange passer ikke ordentligt på deres computer, da de ikke tror, at der sker noget ved at gå ud i regn.

Selvom du har pakket den ind i et sleeve, kan du risikere, at der kommer fugt i din computer, og så risikerer du, at den går i stykker.

Eller at den i hvert fald ikke holder i lige så lang tid, som du havde håbet. Det er ikke særlig fedt, hvis du havde regnet med at have din computer i mange år, og den så pludselig stopper med at virke.

 

Opdatér altid din computer

Det er vigtigt, at du passer på det ydre af din computer, men du skal også passe på det indre i din computer. Alt for mange opdaterer ikke deres computer, da de altid tænker, at det ikke er nødvendigt, men der er faktisk en grund til, at din computer skal opdateres.

Det er ikke sådan, at din computer går i stykker med det samme, hvis du ikke opdaterer den, men du udsætter den for unødvendig risiko, hvis du aldrig opdaterer. Både til mac og Windows opdaterer de software, så du undgå malware, vira osv.

Hvis din computer først bliver fyldt med den slags, så holder den ikke i ligeså lang tid. Nogen gange vil du kunne genstarte den, men det er heller ikke særlig sjovt at skulle slette alt på sin computer og genskabe den. Det er langt lettere, hvis du sørger for at opdatere din computer til seneste version.

 

Pas på din computer og forlæng dens levetid betydeligt.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *