Uncategorized

Find lækkert lingeri og undertøj online

Vil man som kvinde gerne forkæle sig selv lidt ekstra, så er det måske blevet tid til at kigge sig om efter nyt lingeri og undertøj. Selvsikkerhed og god udstråling kommer med veltilpashed. Med et lækkert sæt lingeri der fremhæver alt det bedste ved din krop, vil du med garanti føle dig som den smukke kvinde du er. Det kommer dig selv og din selvtillid til gode. Men ikke mindst vil en eventuel partner også sætte stor pris på en flot indpakning af dine kvindelige former og figur.

Mange farver og designs

Lingeri og undertøj kommer i alverdens modeller og designs. Uanset om man gerne vil føle sig feminin eller sexet, så findes der et sæt lingeri og undertøj, som passer til din personlige smag. Måske er man til romantiske blonder og pudderfarver i rosa eller lyserød. Eller måske er man mere til kinky detaljer som ekstra snore og en vild rød farve. De forskellige modeller og tendenser ændrer sig altid lidt fra sæson til sæson, alt efter hvad modebilledet dikterer. Men derfor kan man alligevel næsten altid være sikker på at finde noget inden for de gængse stilarter. De klassiske modeller kan du også altid være sikker på at finde. Det gælder for eksempel T-shirt bh’en som er uundværlig under stramt tøj og et must have i enhver kvindes garderobe.

Find den rette pasform til din barm

Størrelsen på din barm har betydning for, hvilken pasform du skal kaste dig ud i. Jo større barm jo mere støtte er der behov for. Nogle bh’er er meget rummelige i skålen, mens andre næsten ikke har nogen skål. Den store barm vil gøre sig godt i førstnævnte, mens en mindre barm vil gøre sig bedre i sidstnævnte. Ofte har man en ide om den rette pasform fra ens tidligere bh-sæt. Men hvis man er i tvivl, er det ofte muligt at finde guides på de forskellige hjemmesider for lingeri og undertøj. Så er man hjulpet godt på vej, inden man foretager sit køb online.

Find din rigtige bh størrelse

 Rigtig mange kvinder går rundt med en forkert størrelse bh. Det skyldes formentlig, at størrelse systemet inden for bh’er er lidt kompleks. Det er ikke så simpelt, at man altid følger alfabetet, når man går en skål op. Omkredsen spiller en betydelig rolle og har stor indflydelse på, hvilken skål størrelse man skal have. Derudover er mange ikke klar over, at det er omkredsen på bh’en der skal løfte barmen – ikke stropperne.

En bh skal altså derfor sidde forholdsvist stramt.  Er du i tvivl om din bh størrelse, så benyt dig af størrelse guides på nettet. Her finder du let og præcist, hvilken skål og omkreds du skal gå efter. Husk også at størrelse guides af og til kan variere lidt mellem forskellige mærker. Kender du derfor allerede din størrelse, så tjek alligevel guiden en ekstra gang, inden du foretager dit køb af nyt lingeri og undertøj. Så er du sikker på, at bh’en sidder som den skal, når den kommer frem med posten.

Please follow and like us: