Pressemeddelelser

Flere benytter sig af tandblegning

Vi hører ofte om en del fordomme vedrørende tandblegning. Mange mener, at man helst skal undgå tandblegning, idet det kan have en negativ effekt på tænderne.

Eksempelvis er det en udbredt overbevisning, at tandblegning kan føre til øget skrøbelighed af tænder og kan øge hyppigheden til misfarvning, idet det menes at tandblegning gør tænderne mere følsomme.

Dog bruger flere og flere i dag tandblegning, og årsagerne er mange.

Hurtige resultater

Resultaterne af ekstern tandblegning – som er en behandling der kan udføres af tandlægen eller af dig selv derhjemme ved hjælp af et tandblegningssæt – er synlige få dage efter afblegning, især i tilfælde af hjemmeblegning.

Skal du derfor være klar til en speciel anledning, kan hjemmeblegning benyttes som et effektivt middel, så du sikrer, at du er helt klar til den specielle aften. Herudover, er det nemt at gøre selv, og du behøver ikke det største rådighedsbeløb, idet et hjemmeblegningssæt, eksempelvis hos envywhite.dk, er udbudt til en overkommelig pris.

Udover de hurtige resultater, kan holdbarheden af tandblegning forlænges, og afhænger i høj grad af dig. Ændrer du nemlig din levevis, og er påpasselig med hvad du indtager, ved eksempelvis at have et minimal indtag af kaffe, te og andre drikkevarer og fødevarer, der har et højt indhold af pigment, er det muligt at forlænge holdbarheden af dit blegeresultat, som netop afhænger af dine spise- og drikkevaner.

Øget selvværd

Udover de mere praktiske fordele ved tandblegning, har det også nogle mere psykologiske fordele.

Vi ønsker nemlig alle at se pæne ud, og med tandblegning kan vi opnå et flot smil, som – ligesom alt andet, eksempelvis en ny frisure – giver øget selvtillid og selvværd.

I forlængelse heraf, giver det også et yngre udseende, hvilket igen bidrager til den øgede selvtillid og selvværd.

Til de særlige anledninger

Som kort nævnt ovenfor, er tandblegning også perfekt, hvis du skal til en speciel begivenhed. Her er det dog ikke kun en fordel, at hjemmeblegning giver hurtige resultater.

Til specifikke begivenheder, eksempelvis et bryllup eller en jobsamtale, er det ofte tilfældet, at vi ønsker at se pæne ud, hvilket tandblegning, som nævnt ovenfor, kan bidrage med.

Dog er det også ofte til sådanne anledninger, at vi møder nye mennesker. Og særligt her vil vi gerne kunne imponere. Skal du eksempelvis til et bryllup eller en jobsamtale, og er formålet at kunne efterlade et godt førstehåndsindtryk, er tandblegning en optimal måde at gøre dette på, da smilet er en vigtig del af helhedsindtrykket.

 

Der er altså mange fordele ved at benytte tandblegning, hvilket er årsagen til at flere og flere i stigende grad benytter sig af midlet. Der er flere måder at få tandblegning på, hvoraf en af dem er hjemmeblegning, som nævnt ovenfor.

Please follow and like us: