Pressemeddelelser

Flere bruger boligadvokater ved køb af bolig

Der er flere end nogensinde før der bruger en boligadvokat. Det har tidligere været normalt at både køber og sælger kun brugte en ejendomsmægler, men det har ændret sig. I dag bruger en lagt større del en boligadvokat, fordi at folk er bange for at blive snydt. For at undersøge sagen, kigger denne artikel nærmere på boligadvokatens rolle i salgsprocessen.

Rådgivning i forbindelse med salg

Sammen med boligadvokaten finder I ud af, om boligadvokaten og dine behov matcher hinanden. Det gør de som regel, da boligadvokater har en bred og professionel erfaring med bolighandler. Boligadvokaten kan for eksempel hjælpe dig med salg af bolig, herunder rådgivning til hvilken salgsform der passer bedst til dig. Det kan være boligadvokaten ud fra din situation kan se, at du vil drage mest fordel af et selvsalg, hvor du måske troede, at salg via ejendomsmægler passede bedst til dig. Selvsalg giver ansvar til dig, og kræver mere af dig end salg via ejendomsmægler, men til gengæld sparer du honoraret til ejendomsmægleren. Honoraret til ejendomsmægleren er også noget en boligadvokat kan hjælpe dig med at fastsætte eller forhandle.

Rådgivning i forbindelse med køb

Skal du købe en bolig, kan du få rådgivning af en boligadvokat til at forhandle om prisen, såfremt der er grundlag herfor. Dette kan spare dig som køber for mange penge. En boligadvokat er også din garanti for, at du undgår store uforudsete omkostninger i fremtiden. Det kan for eksempel være i forbindelse med tilstandsrapporten, hvor du som køber kan komme til at hæfte for en række fejl og mangler, som burde være medtaget i tilstandsrapporten. Også ejerskifteforsikringen vil boligadvokaten gennemgå, for at tjekke om den er fyldestgørende.

En boligadvokat kan altså hjælpe dig uanset hvor i landet du bor, og du kan i ro og mag kontakte en boligadvokat hjemmefra, lige når det passer dig. Sammen aftaler I nærmere.

Find en boligadvokat online

Det kan være svært at finde en boligadvokat der har kontor lige i nærheden af dig. Du kan dog hurtigt finde en boligadvokat online, som kan rådgive dig. Du kan finde en boligadvokat i København her. Udfyld blot kontaktformularen, og du vil blive ringet op af en boligadvokat, så I sammen kan aftale nærmere. Første samtale er tilmed gratis. Boligadvokaten har en fast lav pris på 6900 kroner, men pengene er godt givet ud, og er din garanti for, at du undgår ubehagelige omkostninger i fremtiden, som følge af at kontakterne og bolighandlen ikke er udført korrekt. De fleste boligadvokater yder landsdækkende service, og du kan derfor med fordel kontakte en boligadvokat online, uanset hvor i landet du bor. En boligadvokat kan være med dig hele vejen, eller yde hjælp og rådgivning i hastesager, som er sager, hvor du som køber eller sælger står og skal til at underskrive papirerne og vil have forsikring på, at papirerne ser ud, som de skal.

Please follow and like us: