Uncategorized

Flere spiller roulette

Vi kender alle til den lykkerus, som vi får, når vi vinder noget. Og det er uanset om vi er gode eller dårlige tabere. Det er derfor ikke underligt, at hvert år stiger antallet af personer, som spiller roulette.

Generelt så oplever spilbranchen stadig massiv vækst, og væksten forventes at fortsætte. Spilbranchen er lige som næsten alle andre virksomheder i konstant udvikling. Det er derfor essentielt, at spilvirksomhederne holder sig up-to-date. Lige nu er det især såkaldt affiliate marketing, som er det sidste nye inden for spilverdenen. Affiliate marketing er en form for marketing, hvor en virksomhed kun betaler, hvis et tryk på et link resulterer i en konvertering, altså et salg. En af grundene til at affiliate marketing er blevet så populært er, at ansvaret kun ligger hos netværket og virksomheden betaler kun, hvis produktet eller serviceydelsen er blevet købt.

En af spilbranchens helt store vinder er roulette. Roulettes popularitet stiger hvert år. I roulette har man lige som i mange andre spil, mulighed for at vinde stort med en lille indsats. Så hvis man ønsker at få en stor gevinst, så er det en god idé at lære at spille roulette.

Men hvordan spiller man så, tænker du måske. Som alle andre spil (og ting i livet) gør øvelse mester. I roulette kaster croupieren (dealeren) en kugle rundt i hjulet og det nummer, som kuglen lander på vinder. Du har flere muligheder for at vinde. Inden kuglen bliver kastet ind i hjulet, skal du enten forudsige et bestemt nummer, kulør (kan være rød eller sort), høj eller lav eller lige eller ulige, satser du jetoner på et bestemt nummer, som du håber på vinder. Der findes flere variationer af roulette. Det typiske er dog europæisk roulette og amerikansk roulette. Forskellen ligger i, at det amerikanske roulette har et hjul med 38 felter og det europæiske roulette har 37 felter. Men hvilke spil skal man så vælge?

I amerikansk roulette har huset en større fordel – nemlig 5,26 procent. I europæisk roulette har huset en fordel på blot 2,7 procent. Procentforskellen skyldes, at amerikansk roulette har dobbelt nul, hvor europæisk roulette kun har ét nul. Man bør derfor altid vælge at spille det europæiske roulette, da du har bedre odds her. I roulette er der ikke noget der hedder rent held.  For at vinde i roulette er der en masse taktikker og strategier, som man kan benytte. Så sørg for, at du får læst op på roulettens systemer!

Please follow and like us: