Flybilletportal vil gøre din rejse miljøvenlig
Pressemeddelelser

Flybilletportal vil gøre din rejse miljøvenlig

Den billigste flybillet koster måske ikke dine pengepung meget, men det kan være lidt af en udfordring for miljøet.

Når du tager ekstra fly og store omveje for at spare penge på flybilletten gør du nemlig skade på miljøet og bidrager til at holde længere og indirekte flyruter åbne, selvom de ikke burde være det.

Sådan lyder ræsonnementet bag en ny tilføjelse til flybilletsøgemaskinen BilligeFlybilletter.dk.

Her skal det fremover være muligt ikke alene at søge efter den billigste billet, men også den mest miljøvenlige af slagsen.

Hvorvidt en flybillet er miljøvenlig eller ej afhænger af, om den er direkte, hvilket fly der flyves med og flyselskabets almindelige belægning på ruten.

Under udvikling

Miljø-aspektet af flysøgemaskinen er endnu ikke færdig udviklet og det forventes ikke, at alle brugere skifter over. Indehaver Halfdan Lange fortæller, at prisen stadig er det primære parameter for langt de fleste.

”Flytransport er stadig et spørgsmål om at komme fra A til B så billigt som muligt. Det gælder især i Danmark. Da Emirates åbnede A380-ruten fra Dubai til København skete det uden First Class-sæder som første sted i verden, fordi vi ikke er villige til at betale mere end vi skal her i landet”.

Flybilletter adskiller sig derved fra vores hotelophold. Her er vi mere tilbøjelige til at bruge lidt flere penge for ikke at komme til at sove et sted med væggelus langt væk fra byen. I flyet er vi villige til at sidde i timevis uden vådt eller tørt og med ingen plads til sædet foran. Det er denne indstilling til tingene, der ifølge Halfdan Lange har gjort det muligt for selskaber som RyanAir og WizzAir – de to ultimative europæiske lavprisselskaber – at få så stor succes.

Søgemaskinen med miljøfaktor som parameter for dine flybilletter forventes færdigudviklet i tredje kvartal af 2016.

Virksomhed:

Halfdan Timm ApS

Skelmosevej 10, 3.

Info@billigeflybilletter.dk

Please follow and like us: