Pressemeddelelser

Flybilletportal vil være Danmarks 2. mest synlige

Det er sjældent, en virksomhed bliver startet med intentionen om kun at være nummer 2.

Men det er lige præcis intentionen bag Billigeflybilletter.net.

Den unikke situation er opstået ved, at Kongepyton ApS, der ejer Billigeflybilletter.net, allerede ejer en af Danmarks mest synlige rejseplatforme i form af Billigeflybilletter.dk. Det er sidstnævnte, der gennem et år har været mest fokus på, og som hver dag har mange hundrede danskere forbi i søgningen efter en ny rejse.

Målet med også at etablere den nye portal er at øge synligheden i et marked, hvor konkurrencen er intens og nye konkurrenter kommer til og fra næsten hver eneste måned.

”Rejsebranchen har været under opbrud længe, og det er den digitale slagmark, der i dag er med til at bestemme vinder og taber” forklarer indehaveren af siden og fortsætter:

”Vi forsøger at få folk ind på siden allerede ved søgningen på en flybillet for så at gøre søgninger efter billeje og hoteller relevante senere samt andre relevante produkter”.

Det er en strategi, der tidligere har givet gode resultater for den førnævnte .dk-siden.

Rejsebranchen er unik ved, at når du først har en kunde inde på en del af rejsen, har du også nem mulighed for at tilbyde andre led af den samme rejse – og derved tjene penge på den samme bruger flere gange. Det er ikke bare en god idé, men rent faktisk nødvendigt, da den intensive konkurrence bliver ved med at drive priserne på bl.a. AdWords-annoncering i Googles søgemaskine og Facebook annoncering op og op.

Billigeflybilletter.net har eksisteret i mange år, men er opkøbt af Kongepyton ApS i sommeren 2016.

Virksomhed:

Kongepyton ApS

CVR: 34902127

E-mail: halfdan@halfdantimm.dk

Øster Alle 56, 2100 København Ø

Please follow and like us: