Garnwebshop går efter ”Brugernes Favorit”
Pressemeddelelser

Garnwebshop går efter ”Brugernes Favorit”

Hvert år afholder FDIH – Forenet Dansk Internet Handel – en prisuddeling, hvor de bedste butikker i dansk e-handel bliver hædret for deres gøren og laden i det sidste år.

2016 er ikke anderledes og især én pris trækker meget opmærksomhed: Brugernes Favorit.

Hvad der adskiller denne fra de andre priser er, at brugerne stemmer og selv vælger hvem der er brugernes favorit. Det er en styrke for store og populære webshops, der kan få deres mange kunder i løbet af årene til at stemme på dem til prisen.

En af dem der kæmper lige nu er garnbutikken Rito.dk og indehaveren Dennis Drejer.

Trods et begrænset udvalg af varer med garn- og hobbyartikler er Rito.dk ikke en stor shop, men til gengæld meget populær blandt brugerne og står med en reel chance for at vinde prisen.

Startet for blot 3 år siden

Rito.dk blev som butik startet for blot 3 år siden i 2013.

Indehaver Dennis Drejer så et stort marked med en især ældre målgruppe, der med bedre adgang til internettet og nemmere mulighed for betaling er ved for alvor at tage nethandlen til sig.

Målgruppen har ingen store webshops før interesseret sig for, men det har alt sammen ændret sig. Dennis Drejer kan takke sig selv som værende en inspiration for en horde af nye webshops – også konkurrenter:

37 nye konkurrenter i 2015

Således talte Dennis Drejer hele 37 nye konkurrenter – webshops, der alle sælger delvist eller alene garn- og hobbyartikler – i 2015.

De mange webshops er med til at skabe et større udbud end efterspørgsel og det driver utvivlsomt prisen ned på sigt. Indtil nu er det dog lykkes Rito.dk fortsat at vokse takket være godt købmandsskab og dygtige evner inden for online markedsføring uden at sænke priser so flere konkurrenter tyer til som eneste mulighed for at komme ind på markedet.

Dennis Drejer forventer ikke at 2016 er anderledes i forhold til antallet af konkurrenter – tværtimod. Eftersom flere personer lærer branchen at kende gennem Dennis’ succeshistorier vil flere konkurrenter også opstå.

De har dog ikke Dennis’ erfaring fra mange års arbejde med Danmarks største cykelbutik Cykelpartner.dk, hvor Dennis var første medarbejder og forlod da de var vel over 50 – erfaring, der er guld værd, når konkurrencen spidser til inden for salg af garn- og hobbyartikler.

Du kan følge med i FDIHs prisuddeling, nominerede og afstemning direkte på FDIH.dk.

Virksomhed: Rito.dk ApS

Marienlystvej 37

7800 Skive

Please follow and like us: