Tips

Genbrugstendenserne der fylder i Danmark

Vi er vilde med at genanvende vores tøj, og bare i 2016 kunne branchen inden for hjælpeorganisationer, vintage butikker og genbrugsbutikker klappe sig selv på skulderen med over 168 millioner i overskud! Vil du vide hvordan folk kommer af med deres brugte tøj, så følg med her

Forær dit gamle tøj væk

Organisationer i hele Danmark har gjort det let at videregive det tøj man ikke længere har glæde af. Der er opstillede containere, landet rundt og kan let lokaliseres ved online søgning. Tøj du donerer på denne måde, bliver sent til dem der har mest brug for det. Flygtningelejre, og fattige områder rundt om i verden får tilsendt dit gamle tøj og du kan derved med god samvittighed give det videre. Rødekors og for eksempel mødrehjælpen har fysiske butikker som du også kan aflever dit brugte tøj hos.

Byt dit tøj med vennernes garderobe

Du kan lave en bytteaften, eller oprette en gruppe på Facebook hvor i kan bytte tøj med hinanden. Derved får du samtidig tilført nyt tøj til garderoben, og kommer af med det gamle. Fordelen ved denne løsning er at du ved hvor dit nye tøj kommer fra, dine venner snyder dig ikke, så du kan sikre dig en fair byttehandel ved denne metode.

Loppemarked og Online salg

Der findes loppemarkeder landet over som har åbent hele året. De lokaliseres oftest online, eller kan findes via dit lokalsamfund. Der er oftest en udgift forbundet med leje af stand, stativ og bøjler. Du er ikke garanteret at få solgt alle dine ting, men du kommer helt sikkert ikke tomhændet hjem uden at have tjent et par sedler eller to på dit gamle tøj fra skabt. Hvis du ønsker at tjene lidt ekstra penge til din loppehandel, kan du med fordel tjekke casinofinder.dk ud.

Undersøg hvilke markeder der især er populære, du vil nemlig gerne sælge dine ting et sted hvor der kommer mange besøgende og gæster. Så får du nemlig bedst eksponering på dine vare.

Er det lettere for dig at kunderne kommer til dig, så tilmeld dig de online loppemarkeder der findes på DBA, Facebook eller et helt 3 sted. Det er vigtigt at tage gode billeder af dine produkter, ellers bliver de nemlig præsenteret forkert og en mulig køber vil være i tvivl om produktets værdi og kvalitet. Ulempen ved denne type genbrugshandel, er at du kommer til at svare på mange spørgsmål der omhandler længde, bredde og pris. Dog kan handlen forgå hjemme fra sofaen.

Vil du have

Please follow and like us: