Uncategorized

Giv den rigtige studentergave

Endnu et nyt år er begyndt og det betyder også, at der til sommer klækkes endnu et nyt kuld glade studenter ud. Endnu engang vil gaderne give genlyd af deres glade jublen og festlige humør, for nu er tre hårde år forbi og de unge mennesker er klar til at møde alle voksenlivets udfordringer. De hvide huer med de mange forskellige bånd vil være til stede overalt i bybilledet og vidner om at endnu en flok unge har valgt at uddanne sig. Det bliver da ikke bedre.

Men hvis man nu selv har sådan en student i familien, så skal man jo også give denne en studentergave. Men hvad skal man give? Hvilket beløb er passende? Hvad ønsker sådan en ung student sig overhovedet?

 

Elektronik

Der er naturligvis altid den nemme løsning, der måske koster lidt mere end mange andre gaver. Men på den anden side, er det noget der næsten altid er garanteret en god modtagelse. Det kan være alt lige fra mobiltelefoner og tablets, til tv og computere.

Der er naturligvis forskel på hvor meget man giver for, da forældre og bedsteforældre altid er dem der giver mest. For dem kunne det være en ide at forære studenten en ny laptop pc, så der er et godt stykke værktøj til når den unge skal afsted på universitetet.

 

Møbler og indretning

Det kan også være at tiden er komme, hvor den unge student vil flyve fra reden og det er jo noget der kostet penge. Der er tusind ting, som man skal bruge, når man flytter i egen bolig. Ud over alt det ”kedelige” praktiske, så er der en række ting til indretning, der sagtens kunne gives i studentergave.

Borde og stole, pyntegenstande og lamper. Mulighederne er mange, og vil sikker alle blive modtaget med kyshånd, for det er en bekostelig affære at flytte hjemmefra. Naturligvis er der mange, der går i genbrugsbutikker eller andre billige steder, men nogle ting vil man bare gerne have i ordentlig kvalitet.

 

Penge

Er man løbet helt tør for ideer, så er der jo altid den klassiske pengegave. Den er måske ikke så forfærdelig morsom at give, men det er med garanti en gave, som der vil blive sat pris på af de fleste. Et liv på SU venter nemlig den, der skal videre med studierne og der er mange flere udgifter, end man lige umiddelbart tænker over. Ikke alene skal man have en bolig, der skal betales indskud til. Man skal jo også bruge studiebøger og meget mere, så penge vil altid blive modtaget med kyshånd. Også selvom det kan virke lidt kedeligt i forhold til alle de andre gaver.

Derudover er det ikke kun udgifter, unge har brug for penge til, også tøj på fra diverse onlinesider som eksempelvis denne her eller hygge restaurantbesøg kan også være hårdt for budgettet og penge kan her virkelig blive sat pris på.

 

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *