Pressemeddelelser

Helsebixen forventer stigning af salg af helsekost i januar

Et nyt år er skud i gang og mange vælger at starte det nye år med et nytårsforsæt, der skal sikre en sund livsstil i 2018. Januar er derfor for mange en måned med fokus på sund mad og motion. I den forbindelse forventer forskellige helsekostforretninger at se en stigning i salget af forskellige produkter i januar.

Fokus på sundhed i januar

Hvert år, når januar bliver skudt i gang vælger mange danskere at starte det nye med fokus på sund kost. For nogle handler det om at opfylde et bestemt nytårsforsæt, mens det for andre handler om at starte det nye år på en god måde, uden at der er noget direkte nytårsforsæt i den forbindelse.

Men ens for alle er, at januar er en måned, hvor der er fokus på at skabe en sund livsstil. En sund livsstil handler om meget forskelligt, men det er især den kost vi indtager, der spiller en stor rolle for hvor sunde vi egentlig er.

Der er derfor mange der er på udkig efter nye sunde ingredienser i januar, der kan være med til at skabe en ny sund livsstil. Der er fx mange der kigger særligt efter fuldkornsprodukter, flere grøntsager og måske også de kendte superfoods.

Der er også mange, der vælger at starte med at tage kosttilskud, da kosttilskud kan være afgørende for at vi får alle de nødvendige vitaminer, som vi har brug for, hvis vi gerne vil opretholde en sund livsstil. Der er fx mange danskere der tager et kosttilskud, der indeholder omega-3 fedtsyrer da vi ellers primært får det fra fede fisk, som ikke alle spiser lige meget af. På samme måde er der mange andre kosttilskud, der kan være gode at indtage alt efter hvordan din daglige kost er sammensat.

 

Forventning om større salg af sunde produkter

Når mange danskere går ind i det nye år med et mål om at skabe en sundere livsstil forventer de fleste helsekostbutikker at se en stigning i salget af forskellige kosttilskud og sunde produkter, der kan bruges i madlavning.

Webbutikken Helsebixen.dk er en af de helsekostforretninger der regner med at se en stigning i salget af helsekost, kosttilskud samt andre produkter, når vi kommer længere ind i januar og den sunde livsstil er begyndt rundt omkring i de danske hjem.

Helsebixen har blandt andet et stort udvalg af fødevarer, der kan bidrage til en sund livsstil, og det er blandt andet de produkter, som Helsebixen forventer at sælge flere af i januar sammenlignet med de foregående måneder, hvor der mere har været fokus på vinter- og julehygge hos de fleste,

Men nu hvor julen er ovre, er mange danskere klar til at starte den sunde livsstil med sunde fødevarer og kosttilskud, så den rigtige vitaminbalance opnås.

 

Please follow and like us: