Pressemeddelelser

Hotelbyggeriet boomer i København

Alle der bor i Danmarks hovedstad kan se det:

Krisen er ovre, recessionen forbi og nu bliver der bygget for fulde kraner igen. Det gælder i særdeleshed de københavnske hoteller, der i disse tider ikke kan følge med de mange (indenlandske som udenlandske) turister, der kommer til byen.

Særligt har det haft betydning at København er lykkes med at tiltrække mange messer og konferencer, der hver kan tiltrække mange hundrede turister til København – og de har alle sammen brug for et hotel at bo i.

Prestigebyggerier

Københavns måske mest kendte hotel i dag er Bella Sky, der ligger på Amager (i tæt konkurrence med det 5-stjernede D’Angleterre, der har en prominent placering på Kongens Nytorv).

Bella Sky har 23 etager og rager 80 meter op i luften. Det tog 5 år at bygge og kostede 1.6 milliarder kroner. Lige nu har det kronen, men det er et spørgsmål om tid: De første massive byggerier blandt andet på Københavns nye Nordhavn er allerede foreslået, om end ikke sat iværk endnu.

Flere lavpris-muligheder

Som ved flybranchen er der dog også flere spillere, der fokuserer på at levere en meget lav pris i markedet. To af de mest prominente eksempler er WakeUp Copenhagen og Zleeep, hvor sidstnævnte har hoteller fordelt over hele landet. Her kan du få en god overnatning med morgenmad for cirka 500 kroner året rundt, hvilket er blot halvdelen af prisen for den oplevelse, du køber på et designerhotel som førnævnte Bella Sky.

Hotellernes svar på RyanAir og EasyJet udvider også i disse år, for der vil altid være behov for en løsning, hvor du får det samme, men for en lavere pris.

Please follow and like us: