Pressemeddelelser

House Doctor nye forår- og sommerkollektion er lanceret

Det anerkendte og yderst populære boligmærke House Doctor har netop lanceret deres nye forårs- samt sommer-kollektion, som lægger op til nye begyndelser. House Doctors nye kollektion fokuserer rene linjer og overflader samt farver, som får os til at føle os komfortable og afslappende.

House Doctor startede ud med at være en familiedrevet brugskunstforretning, men i 2001 kastede familien sig ud i at skabe og producerer møbler og boligtilbehør. House Doctor blev startet af tre søskende – Klaus, Gitte og Rikke, som alle er yderst kreative og kan formå at skabe og designe unik design, som passer perfekt til danskerne boligstil. House Doctor lancerer kollektioner, som følger samtidens trends og tendenser og består udelukkende af den bedste kvalitet. House Doctors kollektioner består både af møbler, boligtilbehør og tekstiler i form af vasketøjsposer, toilettasker samt tasker til enhver lejlighed. Dette års forårs samt sommerkollektion er ingen undtagelse.

 

Denne sæson har House Doctor fokuseret på at skabe boligtilbehør, som kreerer et personlig og råt look med brug af jernmateriale. Jern giver et rustikt udtryk, som både tilfører personlighed samt tidens tendenser til boligen. Boligtilbehør som er lavet af jern, kan både benyttes inde såvel som udendørs, da materialet er meget holdbart og passer perfekt til det danske vejr, som kan være meget skiftende. House Doctors nye kollektion indeholder masser af jernmateriale i form af smukke, rustikke vaser, som gør det muligt at kombinere det rå materiale med smukke blomster.

 

House Doctors nye kollektion har en farveskala, som består af jordnære og varme farver, som giver et personligt og afslappende udtryk i boligen. Farvepaletten har til formål at skabe en form for balance i hjemmet, og kan nemt inkorporeres i alle danske hjem. Ydermere har kollektionen fokus på detaljer. Den mindste detalje kan gøre en stor forskel. Dog er det ikke blot små detaljer, som House Doctor nye kollektion byder på. I kollektionen kan du ligeledes finde skulpturelle og modige detaljer, som for eksempel store hanke i vilde farver.

 

En ny tilføjelse til House Doctors sortiment er i denne kollektion blevet lanceret. Nu kan man nemlig finde smukke tasker af god kvalitet, som passer til alle lejligheder. Om turen så går til arbejde eller en tur i sommerhus, så er en ny taske fra House Doctor lige sagen. Gå efter tasker i sarte farver, som passer perfekt til sæsonen. Kollektionen består ligeledes af de fineste små toilettasker, som man både kan have i hverdagstasken eller til at stå og pynte ude på hjemmets badeværelse. House Doctor har ligeledes tekstiler i form af duge, vasketøjsposer og fine, unikke gulvtæpper.

Please follow and like us: