Ikke i tvivl: Større batteri mest kærkomment på vores telefoner
Pressemeddelelser

Ikke i tvivl: Større batteri mest kærkomment på vores telefoner

Vi har store skærme, hurtige telefoner og internettet med rundt omkring os hele tiden.

Hvis da der er strøm på telefonen.

I en rundspørge har mobiltilbehørsbutikken Incover.dk blandt kunderne fundet ud af, at det mest eftertragtede lige nu er et større batteri til telefonen. Dette afspejles også i et måned for måned højere salg af de såkaldte powerbanks – eksterne batterier, du har mulighed for at tage med dig rundt omkring.

Fordi at vores skærme gradvist er blevet større samtidigt med, at telefonerne med bedre udstyr kræver mere strøm, har producenterne puttet større batterier i telefonen. OnePlus One, en af 2014 og 2015s topmodeller, har et batteri på hele 3200 mAh. Men selv det er kun lige nok til at holde telefonen kørende i en hel dag, hvis du deler internettet, går på YouTube, hører musik og bruger den almindeligt i trafikken. Andre telefoner må nøjes med 2000 eller 2500 mAh og kan have endnu sværere ved at ’holde i en hel dag’.

Løsningen er enten at sætte større batterier i telefonerne eller at udvikle teknologi, der tillader os at lagre mere energi på mindre plads. Allerede nu er producenterne nemlig stødt ind i pladsproblemer. Det er svært faktisk at få plads til større batterier i telefonen uden også at gøre hele telefonen større. Med skærme på op til 6” virker det som om grænsen er nået for hvor store skærme telefonerne kan have uden at der knap nok er tale om en telefon længere og større batterier er derfor næppe en løsning.

Udover større batterier efterspurgte brugerne også mere unikt tilbehør til deres telefoner og bedre understøttelse af trådløse headsets blandt andre ting.

Behovet for et større batteri kommer dog først – uden strøm er de andre funktioner ikke meget værd.

Virksomhed: 

Incover ApS

Ravnsøvej 40, 8240 Risskov

info@incover.dk

Please follow and like us: