Om NewMediaDays

Internettet er det nye storcenter

Det er efterhånden mere normalt at købe varer over internettet end i de fysiske butikker. Faktisk har internethandlen udviklet sig så markant de seneste år, at mange ikke engang overvejer det, før de vælger at købe en vare på nettet.

Selvom det for nogen stadig er mindre personligt, så er der ikke megen tvivl om, at E-handel er kommet for at blive. Her er eksempler på nogle af de varer, som handles over nettet.

Tøj

Kigger man bare nogle få år tilbage, så ville folk grine, hvis man fortalte, at man købte tøj på nettet. For hvordan skulle man så vide, at det passede i størrelsen og sad godt på kroppen? Det er ikke længere noget, man taler om, og med fortrydelsesretten kan man altid sende et vare retur. Flere og flere køber deres tøj på nettet, fordi det er nemt at ”shoppe” efter flotte jeans på computeren, iPad’en eller telefonen, og så slipper du for at slæbe dig ned i byen. Prisen er selvfølgelig også en faktor, da tilbuddene oftest er bedre på nettet.

Smykker og ure

Her er virkelig tale om en kategori, som er blevet populær at købe på nettet. Selvom ure og smykker kan virke som en personlig ting, hvor man skal prøve det først, så er det langt fra nødvendigt for de handlende. Et af de steder, hvor det er populært at shoppe disse varer, er på Watchbands Danmark, hvor der findes et hav af forskellige mærker og typer. Ure og smykker er meget populært at handle på nettet, fordi der er gode penge at spare på ellers dyre varer.

Mad

Hmm.. kan det nu passe? Ja, den er god nok. Flere og flere køber mad på nettet, og der er flere måder at gøre det på. De fleste kender til ”Just Eat”, hvor man bestiller take away-mad fra en selvvalgt restaurant, og de leverer maden til dit hjem. Det er dog også ret normalt, at folk handler dagligvarer gennem nettet, da det er blevet både nemmere og billigere på denne måde. Særligt travle familier med små børn kan have glæde af denne løsning, hvor man blot krydser af, hvad man ønsker, fx til en uge ad gangen, og så leveres maden til hjemmet på den ønskede dato.

Elektronik

Et af de mere velkendte områder at handle på nettet er elektronik. Det gælder alt fra computere og mobiltelefoner til barbermaskiner og hårtørrere, og netsidernes troværdighed er generelt høj, når det kommer til elektronik. Der er da også gode muligheder, når det kommer til denne kategori, og stort set alle mærker og typer findes på nettet, når man taler om elektronik. Dette er samtidig området, hvor der måske er allerflest penge at spare ved at handle på nettet.

Please follow and like us: