Om NewMediaDays

Køb dine dagligvarer online

Der er i stigende grad ved at opstå et marked for online supermarkeder i Danmark. Danskerne er simpelthen blevet trætte af den samme historie, hvor man hver dag skal ned i supermarkedet, midt i myldretiden. Det er noget der skaber stress og kan tage pippet fra enhver, efter en stresset arbejdsdag.

Derfor er der nogle iværksættere, der fik ideen om at lade danskerne bestille deres dagligvarer online og få leveret dem direkte til hoveddøren. Det er jo et genialt koncept. Er det ikke?

Spar tid og besvær

Fordele ved et sådant supermarked er jo ganske åbenlyse, da man som sagt slipper for de sene indkøbsture, hvor man alt for ofte ender med at købe de forkerte ting. Med et online supermarked kan man i ro og mag bestille de varer, man skal bruge på et tidspunkt, hvor man rent faktisk har overskud til det.

Indtil videre er det kun i udvalgte områder at man kan nyde godt af denne service, men noget kunne tyde på at det er et koncept, der er kommet for at blive.

 

Nogen ser begrænsninger

Det er dog ikke alle der har tiltro til konceptet i dets nuværende form. Supermarkedsgiganten Bilka emner f.eks. ikke at det i længden kan hænge sammen for butikken, da de umuligt vil kunne følge med den stigende efterspørgsel på længere sigt. De mener at konceptet er uholdbart og er derfor på vej med et koncept, der måske ikke er helt så nemt for kunden, men dog stadig praktisk. Konceptet går ud på at man gennem hjemmesiden eller en app bestiller de varer, som man skal bruge og derefter bliver de pakket af en medarbejder. Så kan kunden afhente dem og på den måde slippe for, at skulle rende hovedløst rundt i butikken. Det er stadig ganske praktisk for kunden og det er en holdbar løsning for butikken. Win-win.

Please follow and like us: