Pressemeddelelser

Kviklån bliver mere og mere udbredt

Vi har nok alle stået sidst på måneden og revet os i håret, fordi kontoen er tom, og vi altså lige har 3 dage mere, før der kommer løn eller SU. Det er noget, der kan tage pippet fra enhver for tre dage med pasta og ketchup, er ikke ligefrem noget, man har lyst til.


Det er her at rigtig mange danskere vælger at tage et kviklån. Det tager ingen tid, og man kan låne lige det, man skal bruge. Oftest har du pengene efter få timer, hvilket gør det meget attraktivt for flere, i stedet for at skulle igennem banken, der er mere besværligt og tidskrævende.

 

Fordele og ulemper ved kviklån

Det er ingen hemmelighed, at det er populært at tage kviklån og lignende, da det er så enkelt. Dog kan det for en mindre gruppe være et problem, hvis lånet ikke bliver betalt tilbage forholdsvis hurtigt. Der er nemlig nogle, der ikke kan administrere deres egen økonomi på en ordentlig måde. Når først lånet går igennem, farer de ud og forbruger, som var det deres egne penge. De glemmer, at det var et nødstilfælde og forkæler sig selv med unødvendige ting.
Det er en rigtig uheldig tendens og desværre koster det dyrt, for hvis man ikke overholder aftalerne for lånet, så kommer der enormt høje renter på.
Det er derfor vigtigt at have in mente, at man kan betale lånet tilbage inden for relativt kort tid. Kan man dette, kan kviklån være en god løsning for dem, der har brug for økonomisk hjælp her og nu.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *