Pressemeddelelser

Lær dine børn trafikreglerne ved hjælp af teknologi

Børn bliver hurtigt store, og før du har set dig om, skal børnene lære at begå sig i trafikken. Og det er dit ansvar som forældre at lære barnet at begå sig i trafikken, så de ikke kommer til skade. Dette er dog lettere sagt end gjort, og det kan være svært at lære børnene trafikkens mange regler. Dog er der hjælp af hente, for med en række sjove teknologier kan du lære dit barn at begå sig i trafikken på en sjov og lærerig måde.

Lav en mini-trafikbane

Hvis du har en stor indkørsel eller have, kan du bygge en mini-trafikbane. Her kan du opsætte nogle hajtænder og eventuelt tegne en vejbane og en cykelsti med kridt. Sammen kan du og dit barn øve jer på banen, så barnet bliver tryg ved trafikkens regler. I kan starte med at gå rundt på banen, hvor du kan udspørge barnet omkring trafikkens regler. Hvis du ikke har mulighed for at opstille en bane, kan I øve jer ude i den rigtige trafik. Hver gang I kommer til en trafikal udfordring, kan du udspørge dit barn omkring de gældende regler. Det er vigtigt, at barnet siger reglerne højt og selv kan opremse dem for dig.

 

Køb sjovt teknologisk udstyr

Hvis du har svært ved at lokke dit barn til trafiktræningen, kan du med fordel købe noget teknologisk udstyr. Her kan dit barn øve trafikkens regler i en mini el-bil eller på et el-løbehjul. En super sjov og underholdende måde, hvorpå dit barn kan lære, samtidig med at det morer sig gevaldigt. Du kan set et stort udvalg af teknologisk udstyr til børn hos legecentret. Husk ligeledes at købe en hjelm, så dit barn ikke kommer til skade under kørslen. Hos legecentret kan du ligeledes finde et stort udvalg af hjelme i alle modeller, farver og størrelser.

 

Lær færdselsreglerne i en tidlig alder

Hvis dit barn ikke er gammel nok til teknologisk udstyr, kan du ligeledes finde et stort udvalg af løbecykler og løbemotorcykler hos legecentret. Tag dit barn med på tur, og lær det færdselsreglerne allerede fra en tidlig alder. Jo tidligere dit barn lærer de mange færdselsregler, jo bedre. Når dit barn kan færdselsreglerne, er det ligeledes klædt på til vuggestuens eller børnehavens mange gåture, hvor der oftest kan være mange børn og få pædagoger til at holde styr på børnene.

Som forældre er det jeres ansvar, at jeres børn kan færdes sikkert i trafikken, og undersøgelser viser, at der forekommer færre trafikuheld med børn involveret, hvis forældre lærer deres børn færdselsreglerne allerede fra en meget tidlig alder. Børn helt ned til 2-3 års alderen kan med leg lære en stor del af færdselsreglerne, hvilket skaber tryghed for både børn, pædagoger og jer som forældre.

 

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *