Pressemeddelelser

Made4men.dk udvider sortimentet i 2018

Den danske webshop made4men.dk har et mål: De vil være det bedste sted at shoppe for mænd og vil derfor tilbyde alle produkter til mænd. Derfor har de i 2018 fortsat fokus på at øge sortimentet, som du kan læse mere om i denne artikel.

 

Større sortiment i 2018

Med en mission om at være det bedste sted at shoppe for mænd har Made4men løbende udvidet deres sortiment og den vej er fortsat ind i 2018, hvor webshoppen fortsat går efter at finde nye produkter som kan være en del af deres store udvalg.

Made4men blev lanceret i 2007 og har siden da haft fokus på at blive den største webshop med plejeprodukter til mænd. Det mål er i dag blevet indfriet og de tilbyder Danmarks største udvalg af plejeprodukter til mænd.

Men det betyder ikke at Made4men har tænkt sig at stoppe med at udvide sortimentet. De vil fortsat udvide sortimentet og finde nye og gode produkter inden for kategorien personlig pleje til mænd.

Udover at have alle nødvendige produkter til mænd, vil Made4men gerne vejlede mændene til den bedste brug af forskellige produkter, som de blandt andet gør via deres blog. På den måde forener Made4men produkter og vejledning til mænd et sted, som er en del af missionen.

 

Fokus på produkter til personlig pleje for mænd

Sortimentet hos Made4men er stort men der har altid været fokus på at have produkter til personlig pleje til mænd.

Personlig pleje dækker dog over mange forskellige produkter og derfor finder du et kæmpe udvalg på webshoppen.

Du finder blandt andet følgende kategorier på made4men.dk:

  • Ansigtspleje
  • Skægpleje
  • Barbering
  • Parfume
  • Accessories
  • Produkter til håret
  • Kropspleje
  • Med mere

Inden for de forskellige kategorier finder du mange forskellige produkter.

I løbet af 2017 havde Made4men især fokus på at udvide sortimentet inden for barbermaskiner og skægtrimmere for at kunne tilbyde et af de bedste udvalg der. Du kan se mere om deres udvalg af barbermaskiner på hjemmesiden som du finder her.

Ud over et stort udvalg betyder kundeservice meget for Made4men. De mener det er vigtigt at kunderne kan spørge ind til produkterne og få hjælp til at finde de helt rigtige produkter.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål skal du derfor ikke tøve med at kontakte Made4men via deres hjemmeside.

Please follow and like us: