Pressemeddelelser

Malene Birger – succesfuld iværksætter og dronningen af dansk tøjdesign

Danske Malene Birger er kendt blandt langt de fleste kvinder og mænd. Kvinderne kender hendes designs, som er noget af det fremmeste på den danske modescene og har været det i mange år efterhånden. Mænd kender det, fordi kvinder taler om det hele tiden. Siden 2003 har Malene Birger været solo med sit eget brand, efter hun var en del af firmaet Day Birger et Mikkelsen. Der er løbet meget vand i åen, siden hun dimitterede fra Den Danske Design Skole tilbage i 1989, og det er blevet til nogle hæderkronede designs gennem tiderne – blandt andet har Kronprinsesse Mary stor interesse for den danske designer.

Unikt og innovativt

Malene Birger er kendt for sin kreative, unikke og innovative tilgang til tøjdesign. Kvalitetsbevidste kvinder har taget mærket til sig i stor stil, og hendes kollektioner er typisk at finde i de mest ekstravagante butikker i Danmark. Særligt de danske kendisser er ofte blevet set iført en kjole eller andet outfit fra modedronningen, hvis succes tilsyneladende ingen ende vil tage. Med sine 54 år er det en moden kvinde, der har masser af erfaring inden for modebranchen. Hendes mærke er kendt som By Malene Birger, hvilket klinger bedre hørt med udenlandske ører. Hun er en meget kvalitetsbevidst designer, som selv kvalitetssikrer alle sine produkter. Hun vil være med i enhver proces, så selv de mindste detaljer lever op til hendes forventninger.

Luksuriøst og glamourøst

Der er en god grund til, at de danske kendisser er vilde med Malene Birger og hendes By Malene Birger kollektioner. Ved hvert eneste award show eller modeshow kan hendes outfits spottes i stor stil med det luksuriøse og glamourøse look. Rent prismæssigt hører hendes brand til de lidt dyrere af slagsen, hvilket også er med til at give det sin eksklusivitet og piedestal-lignende status. Der er derfor ingen tvivl om, at hun er dronningen af dansk mode og design, hvilket hun formentlig vil være mange år frem. Hun hviler nemlig ikke på laurbærrene – der bliver hele tiden udviklet på nye designs og kollektioner, som altid er at finde på verdens modescene.

Catwalk materiale

Ingen catwalk uden Malene Birger. Sådan er det. Der er ikke en Copenhagen Fashion Week uden Malene Birger – også selvom hun selv er bosat på Mallorca, hvor hun soler sig i sin succes. Ikke desto mindre er hun altid flot repræsenteret på podiet, når der skal vises nye kollektioner frem. Hun er kendt for at være en pioner og ikke bange for at gå egne veje. Det er det, der gør hendes designs unikke – og det er det, der gør, at de kendte vil have hendes outfits, når de skal på den røde løber.

Please follow and like us: