Om NewMediaDays

Massiv konkurrence inden for oddset – forbrugerne er vinderne

Efter liberalisering af spilleloven for et par år siden, har det danske spillemarked kun gået fremad. Det har gjort, at spillere herhjemme har fået flere gode spillemuligheder, bedre odds og flere spillebonusser, når de indsætter et indskud.

Alle disse ting er med til at gøre at flere gerne vil gamble, fordi du pludselig ikke engang behøver at gamble for dine egne penge. Liberaliseringen har dermed vist sig at være en kæmpe gevinst for alle, som elsker at oddse.

De fleste har flere konti

I gamle dage var det sådan, at spillere have en konto, som de altid brugte, når de skulle oddse. Men med den massive konkurrence kan det nu bedre betale sig at sprede sig ud over flere konti, så du hele tiden kan få det bedste odds.

Pga. konkurrencen får du hurtigt de samme spil alle steder, da bookmakerne godt kan se, hvad der virker og ikke virker hos konkurrenten, selvom de ikke deler det med andre. Men det er tydeligt at se, at de hele tiden lærer meget af hinanden, da de ligeså godt kan tilbyde alle former for spil.

Så den primære grund til at det kan betale sig at have mere end en konto, er fordi, at du kan få et indskudsbonus flere steder.

 

Indskudsbonus er en gave til spillere

Hos mange bookmakere får du det samme i indskudsbonus, som du sætter ind på din konto. Her er der så nogle regler for, hvor tit du skal benytte pengene, inden du må hive dem ud. Men det betyder ofte, at du nærmest skal tabe på alt, før det ikke er en god forretning for dig.

Det bedste er, at spillere ikke behøver at sidde og lede efter gode spillemuligheder. Læs mere her og indsigt opfyldt dette. Her viser de dig alle de indskudsbonusser, som du kan få på markedet.

På den måde kan du være sikker på, at du altid får den bedste bonus, eller måske vælger du at tage dem alle sammen, fordi det kan  du sagtens gøre.

 

Konkurrencen fortsætter

Der er intet, som tyder på, at den massive konkurrence ikke fortsætter. Det skyldes, at for en bookmaker handler hele deres forretning om at få en masse spillere ind og gamble. De regner med, at du bliver derinde og gambler, og dermed tjener de penge på sigt.

Dog er det op til dig selv, om du blot vil benytte de mange gode indskudsbonusser og stoppe med at spille. Derfor er det en kæmpe fordel for alle gamblere, at du kan få en indskudsbonus. Der kommer også hele tiden flere spilmuligheder. For 20 år siden kunne du på de flest kampe kun spille på, hvem der vandt. I dag kan du spille på alt fra første hjørnespark til, om der bliver rødt i kampen.

Det giver nogle spændende spil for forbrugerne, og det er en udvikling som fortsætter.

Please follow and like us: