Pressemeddelelser

Nordal er klar med forårskollektion for 2018

Familievirksomheden Nordal har fornyelig offentliggjort dele af deres nye forårskollektion for 2018. Nordal lancerer hvert år 4 nye kollektionerne af møbler og unikt boliginteriør og med starten af den første forårsmåned er Nordal nu klar med de første dele af forårskollektionen for 2018.

Familieejet virksomhed med unikke design

Nordal er en familiejet møbelvirksomhed, der designer møbler og boliginteriør på deres egen unikke måde. Inspirationen til Nordals stil kommer blandt andet fra Indian, da virksomheden startede med at Ingolf Nordal importerede gamle møbler fra Indien til Danmark med stor succes.

I dag laver Nordal designer og producerer Nordal sine egne møbler og dekoration til boligen. Udtrykket i designene fra Nordal er først og fremmest med fokus på at være råt og anderledes, samtidig med at det har et originalt og luksuriøst udtryk. Når du kigger på kollektionerne fra Nordal finder du derfor nogle meget unikke og spændende designs, som ikke ligner alle andres.

Nordal designer en lang række funktionelle møbler samt boliginteriør med et urbant look, der giver en unik kontrast til enhver boligindretning. I udviklingen af nye produkter er der hos Nordal stor fokus på at skabe unikke designs, samtidig med at alle møbler og al dekoration skal være praktisk og funktionelt, hvilket giver nogle fantastiske produkter som er populære blandt mange.

Når Nordal laver nye kollektionerne går de samtidig meget op i at følge tiden, så deres møbler passer til hvordan boligindretning er lige nu.

 

Forårskollektion med fokus på smukke farvenuancer

Som nævnt i starten, er Nordal fornyelig kommet med de første produkter til deres nye forårskollektion. Ligesom i alle andre kollektioner fra Nordal finder du i forårskollektionen et stort udvalg af møbler og boliginteriør i sin helt egen stil, som du ikke finder lignende nogle andre steder.

I forårskollektionen er der først og fremmest fokus på at få foråret med indenfor hvilket ses i de mange flotte farvenuancer, der er en del af den nye kollektion. Du finder især forårsfarver som blå, lyserød, grøn og douchede pasteller, som giver boligen et flot forårspust.

Den nye forårskollektion indeholder spændende designs inden for både møbler, lamper, køkkenredskaber, tekstiler og flotte tæpper. Du finder derfor noget til alle rum i boligen, hvis du går på jagt i den nye kollektion fra Nordal.

Produkter til den nye sæson er lavet i forskellige materialer herunder jern, keramik, glas, metal og bomuld. Du finder derfor et udvalg af meget forskellige produkter, så der er noget for enhver smag.

De nye produkter i forårskollektionen kommer løbende ind på Nordals officielle online shop, hvor du kan holde øje med de nye produkter. Allerede nu er mange af de nye produkter kommet op på shoppen, som du kan se ved at besøge Nordals officielle hjemmeside.

Please follow and like us: