Ny bog lover digital josøgning
Pressemeddelelser

Ny bog lover digital josøgning

Arbejdsgiverne står på den ene side og siger, de ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft. Arbejdstagerne står på den anden side og siger, jobsne ikke hænger på træerne.

De to tager ikke nødvendigvis fejl. Det handler bare om, at de to parter ikke nødvendigvis kan finde hinanden. Men det har de digitale kanaler potentiale til at ændre på.

Det er en af hovedpointerne i en ny bog om jobsøgning fra den debutterende forfatter Søren Sneftrup. Bogen "Få Job", der som den mundrette titel antyder handler om at få et job, er netop blevet lanceret.

"Jeg ser i eget netværk hvordan ellers dygtige mennesker kan have svært ved at finde et job, fordi de ikke henvender sig til arbejdsgiverne på den rigtige måde - eller ikke kan finde de arbejdsgivere, der har behov for deres hjælp" forklarer Søren. Det skal et kapitel om digital markedsføring i jobsøgningsprocessen blandt andet bidrage til at hjælpe på.

Bogen "Få Job" er alene lanceret som en e-bog, da det har tilladt Søren Sneftrup og medforfatter Halfdan Timm at lancere bogen øjeblikkeligt efter færdiggørelse fremfor at inddrage et forlag.

Søren er dog ikke afvisende for senere i processen at udgive ad traditionel vej:

"Lige nu kan du kun købe bogen som e-bog og vi ser et potentiale for, at den også bliver solgt i de fysiske butikker, men det ligger længere nede af vejen".

Du har mulighed for at købe den nye bog for kr. 279. Den henvender sig både til jobsøgende i kamp for første job og de, der ønsker at skifte til et bedre og forhandle sig til en højere løn.

Mere information:

www.faajob.dk

soren@faajob.dk

Øster Alle 56, 2100 København Ø

Please follow and like us: