Pokemon Go har både sine fordele og ulemper
Pressemeddelelser

Pokemon Go har både sine fordele og ulemper

Hørere du til den generation, som kan huske da pokemon i sin tid kom frem? Du havde nok ikke forventet at den her 10 år efter har fået et comeback i forbindelse med appen og spillet Pokemon Go – et spil der både henvender sig til både børn og voksne.

Hvad går spillet ud på

Spillet handler om at fange pokemon-figurer ude i virkeligheden. Figurerne befinder sig i huse, på gader og steder omkring dig, men du kan kun se pokemon-figurerne, når du ser gennem kameraet i din telefon. Det handler så om at samle flest muligt figurer. Denne slags spil kombinere den virtuelle verden og den virkelige verden, hvilket efter signende gør spillet interessant og anderledes, end hvad der ellers findes af spilmuligheder.

Større viden om lokalområdet

En af de funktioner, der findes i spillet, er, at man skal indsamle ”Pokeballs” for at kunne fange pokemon-figurerne. Disse findes ved lokale institutioner såsom kirker, biblioteket, skoler, og politistationerne. Unge mennesker kender i dag nærmest ikke til biblioteker, derfor er det positivt, hvis de finder ud af, hvad og hvor de forskellige ting ligger i deres egen by.

Et aktivt spil

En af de positive ting ved spillet er desuden den ekstra motion, spillerne får. De sidste par år, har det været et omdiskuteret emne, at mange børn og unge simpelthen ikke fik nok motion, fordi de sad indenfor foran computeren. Dette spil tager i stedet for spillerne med udenfor på en gåtur rundt i lokalområdet for at finde Pokemons.

Større efterspørgsel efter Pokemon produkter

Hos webshoppen toytoy.dk, der laver produkter med tegnefilmsfigurer som motiv, har man allerede modtaget de første par henvendelser omkring produkter med Pokemon. Vi har endnu ikke fået nogle varer på lager, men ud fra den stor hype der har været omkring spillet rundt om i verden de sidste par dage, kan vi forudse, at efterspørgslen på produkter med Pokemon kommer til at boome, når spillet bliver lanceret i Danmark. Derfor har vi også allerede nu taget kontakt til leverandører for at sikre os et udvalg af produkter både til store og små.

Ulemper

Men det er ikke kun rosende ord, der findes om det nye spil, for selvom spillet kun har været offentliggjort under en uge, så har det alligevel forårsaget ulykker simpelthen fordi folk ikke kigger op, når de går. Her er de så travle med at kigge ned på skærmen, at de glemmer at orientere sig i trafikken, og det kan hurtigt ende rigtig galt.

På nuværende tidspunkt har spillet kun fået officiel premiere i Australien, USA og New Zealand, men inden længe vil det også komme til Danmark. I mellemtiden kan du afprøve den udenlandske version, som du forholdsvis enkelt kan downloade i appstore til både Android og Apple.

Please follow and like us: