Uncategorized

Privatleasing slår rekorder igen i 2016!

Danmarks statistik er frigjort de seneste tal for udviklingen i registreringsformen privatleasing.

I disse nye tal, kan vi se at privatleasing er steget med hele 49.11 % i forhold til forrige år. Som i kan i den nedenstående graf har privatleasing været stigende lige siden 2012, og det har forsat i alle årrækkerne. Privatleasing bliver mere og mere populært og slår hver eneste år ny rekord i antal nyregistreret biler der bliver privatleaset.

Kilde: Danmark statistik

 

Hvad er privatleasing?

I princippet er privatleasing langtidsleje af en bil, hvor leasingselskabet har ejendomsretten over bilen, men du som leasingtager har brugsretten over bilen. Så i stedet for at købe bilen selv, så får du leasingselskabet til, at købe den eller finansiere den og så lejer du den for en månedlig ydelse.  I de fleste tilfælde kræver leasingselskabet også en engangsydelse. Når du skal privatlease en bil skal du finde et leasingselskab der tilbyder leasingkontrakt på den bil du ønsker, at lease. Derefter skal du underskrive en leasingkontrakt, og derefter får du brugsretten over den bil i har aftalt i leasingkontrakten. Når leasingkontrakten udløber skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet.

 

Hvad er fordelene ved privatleasing?
Danskerne har fået øjnene op for alle de fordele der er ved at privatleasing en bil frem for at købe den selv, hvilket også er en af de store grunde til stigningen i biler der bliver privatleaset. En anden faktor der spiller ind på stigningen i privatleasing er at bil fabrikanterne aktivt har forsøgt, at få flere til at privatlease deres biler ved at tilbyde attraktive privatleasing aftaler. Der er en række fordele du får ved privatleasing, som du ikke får når du vælger at købe bilen selv. Den største fordel er budgetsikkerheden, med privatleasing ved du præcis, hvad det koster dig hver eneste måned at have en bil til rådighed. Med privatleasing kan du også vælge at få alt inkluderet; så som service, reparationer, dæk, forsikring og meget mere. Så du får 100 % budgetsikkerhed, og du er sikker på der ikke kommer nogle uforudsete udgifter til bilen. I nogle tilfælde er det også billigere rent økonomisk, at lease en bil fremfor at købe bilen selv. Med privatleasing skal du hellere ikke bekymre dig om værditab, du skal blot aflevere bilen tilbage når leasingperioden er slut. Dette gør det også nemmere at skifte bil hyppigt uden at tænke på at sælge bilen.

 

 

 

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *