Tips

Sådan får du et mere eksklusivt hjem

Eksklusivitet i boligen er blevet den eftertragtet boligstil, men det kan være svært at vide, hvordan man kan skabe det look uden at skulle af med hele opsparingen. Vi vil derfor præsentere 3 tips til, hvordan din bolig fremstår mere eksklusiv uden de store omkostninger.

Bliv inspireret fra minimalismen

En af måderne hvorpå du hurtigt og nemt kan skabe en fornem stemning i din bolig er ved at få inspiration fra den minimalistiske boligstil. Det er ikke nødvendigt, at du fuldstændig ændrer din stil til en mere minimalistisk en. Men konceptet med at fjerne alle overflødige elementer, og satse på den nordiske vibe, er virkelig noget, der kan få din bolig til at fremstå mere eksklusiv.
Desuden vil et rent og ryddeligt hjem altid gøre underværker, når man snakker om eksklusivitet. Det gode ved dette tip er, at det er helt gratis og giver en øjeblikkelig effekt.

Benyt speciel kunst

En anden, lidt atypisk, metode til at tilføre den rette mængde eksklusivitet til dit hjem på, er ved at have kunst hængende på væggen. Kunst kan være utrolig inspirerende og være med til at skabe en hel særlig stemning i dit hjem. Mange associerer kunst med at være moderne, interessant og mystisk, og det er alle elementer, der bidrager til en eksklusiv atmosfære.

Skulpturer er også et element som ikke er set så meget, men som skaber noget nostalgisk til dit hjem. Det vil øjeblikkeligt få dit hjem til at se eksklusivt ud.

Neutrale boligartikler

For at gøre din bolig en tand mere eksklusiv skal du bruge neutrale farver i dine boligartikler. Det er derfor vigtigt, at du vælgerne farverne hvid, sort og grå, når køber dit sengetøj, tæppe, møbel osv.

Mange mennesker syntes, at de neutrale farver bliver alt for kedelige og at boligen mister personlighed og hygge. Og det er derfor du skal pifte din bolig op med små pynteting i vindueskammene eller på dit spisebord. Men det skal selvfølgelig hører inden under den eksklusive stil.
Et eksempel kunne være produkterne fra Kaj Bojesen. De er super søde og hyggelige, men samtidig også meget klassiske og tidløse.
Hvis du vil have mere inspiration til dine boligartikler, vil vi anbefale at du tjekker Georg Jensen Damask ud. De har samarbejdet om at lave kollektioner, der netop indfanger eksklusivitet og minimalisme.

Forhåbentligt kunne du bruge disse 3 tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan designe din bolig, så den fremtræder mere eksklusiv og minimalistisk, som er det nye sorte indenfor boligindretning.

Please follow and like us: