Tips

Sæt gang i bryllupsfesten – Hyr en DJ

Det lyder måske lidt kliché, men når ens bryllupsdag nærmer sig, så er der et spørgsmål, man er nødt til at tage stilling til. Skal der være band, bryllup DJ eller Jukebox til festen? Det virker måske ikke som at vigtigt spørgsmål, men sagen er den, at den helt rette musik kan være med til at skabe den helt rette stemning. Og om ikke andet så er stemningen til et bryllup i hvert fald vigtig. Der er derfor nogle ting, man kan overveje i forhold til musikken, men i denne artikel får du et bud på, hvorfor en DJ kan være den helt rette løsning.

En bryllups DJ er mere stabil og alsidig end band og Jukebox

Det kan være super hyggeligt at have et band, der spiller til ens bryllupsfest, men rigtig mange par foretrækker at lytte til originalerne, der er indspillet af kunstneren selv. Herudover har et band som regel et begrænset udvalg af sange, da man ikke kan forvente, at et enkelt band kender alle sange, der findes. En DJ derimod har som regel adgang til utrolig mange musiknumre, og derfor er det også nemmere for en DJ at tage imod ønsker fra gæsterne.

Du kender sikkert situationen, hvor en fuld onkel eller lignende går op og sletter hele ens afspilningsliste, eller han går op og skifter musiknummer på Jukebox midt i dit yndlingsnummer. Sådanne situationer undgår du heldigvis, hvis du hyrer en DJ i stedet for at bruge egen afspilningsliste eller Jukebox. Du får således en rigtig god kombination med et bredt udvalg af originale sange, samtidig med at de numre, der bliver ønsket af gæsterne, kan blive afspillet til ende, før et nyt nummer kan gå i gang.

Husk at vælge en erfaren bryllups DJ

Der findes rigtig mange DJ’s og firmaer, der udlejer DJ’s på markedet. Nogle af dem er super dygtige, mens andre har noget sværere ved at sætte gang i festen. Når dig og din partner skal på jagt efter en DJ til jeres bryllupsfest, kan det derfor være en god idé, hvis i kigger efter nogle erfarne DJ’s, samt tjekker op på nogle referencer til de DJ’s i overvejer.

Det er nemlig super vigtigt at få fat i en DJ, der kan aflæse dansegulvet og som ved, hvilke sange der passer sig hvornår. Der er eksempelvis noget musik, man måske ikke sætter på, før det primært er de unge deltagere til festen, der er tilbage, mens andet musik passer sig bredt til alle gæster.

Alt i alt gælder det om at finde en DJ, der er i stand til at gøre jeres bryllup til den helt perfekte fest uden nogle pinlige øjeblikke. Desuden har i også den fordel, at en DJ ikke behøver at holde en masse pauser undervejs, ligesom eksempelvis et band kan være tvunget til.

Live musik er super hyggeligt i mange sammenhænge, men en DJ er i dagens Danmark det helt rette valg, når der skal vælges musik til den måske vigtigste dag i jeres liv.

Please follow and like us: