Pressemeddelelser

Skaberen af Endomondo vil lave verdens bedste digitale kogebog

Jacob Jønck havde en yderst interessant start på år 2015, da han sammen med Mette Lykke og Christian Brink, solgte fitness applikationen Endomondo. Jacob Jønck kunne med sit afkast på lige omkring 400 millioner kroner, godt pensionere sig selv, og bestille plads på Bounty strande med der tilhørende paraplydrinks. Men sådan ville den skarpe iværksætter det ikke, og hans nye vision er nu, at skabe verdens bedste digitale kogebog.

Endomondo på Amerikanske hænder

Det dansk udviklede Endomondo, fungerede som en gratis sports tracker applikation. Det var derved muligt at koble sig på applikationen med sin smartphone, som ved derved kunne tracke løberens rute og samtidig lave statistikker over løbene.

Det er samtidig muligt, at konkurrerer mod ligesindede, eller sende og dele statistikker og resultater, med venner, familie og andre ligesindede løbere.

I 2015 blev Endomondo solgt til den amerikanske sportstøjsproducent Under Amour, for lige omkring 575 millioner kroner.

Markedet inden for applikationer og gadgets, der skal være med til at gøre motion til en sjovere ting er i rivende udvikling, og de 3 stiftere mente derfor at det var en god ide, at få tilført nogle ressourcer og ekspertise fra den amerikanske gigant virksomhed, der ligeledes arbejder inden for sports tendenser.

Det er muligt at se eksempler på nogle af de nye sundheds gadgets på Tesmagasinet.dk

Endomondo fangede den stigende interesse for motion og sport

Danskerne, såvel som resten af verden, er i den grad blevet vilde med at motionerer og generelt stræbe efter at leve en sund livsstil. Motion er godt for både krop og sjæl, og dette har danskerne for alvor fået øjnene op for.

Motion viser sig at være godt for hele kroppen, og forskning viser, at det ikke kun er kroppen der holdes i gang ved at motionerer, det er samtidig også godt for mindre, men ligeså vigtigt, tænderne. Dette udtaler tpfrb.dk der er en tandlægeklinik med speciale i blandt andet behandlinger af paradentose, hvilket motion nedsætter risikoen for at få.

Denne stigende interesse for motion og sport, så Endomondo på det rette tidspunkt, hvilket var med til at gøre applikationen så populær som den gik hen og blev. Applikationen var så populær da den blev solgt, at 20 millioner brugere allerede havde downloadet, den dansk udviklede applikation på verdensplan.

Digital Kogebog er næste projekt

Det er Jacob Jøncks store vision, at skabe den ultimative kogebog, designet til både computer men i særdeleshed til de mobile enheder. Målet om at lave verdens bedste kogebog har blandt andet fået Jacob Jønck til at kontakte madeksperter i Danmark, Tyskland og USA.

Ideen om at skabe verdens bedste digitale kogebog, stammer fra en inspiration fra Netflix. Målet er at konceptet bliver det sammen, hvor det er muligt for brugerne at logge ind via et abonnement, for derved at få tilgang til indholdet, der skal være af den bedste kvalitet.

Det er blandt andet indhold, med samarbejde fra danske stjernekokke såsom Thomas Rhode og Mikkel Karstad, der skal være med til at bidrage til danskernes inspiration, til at lave mere mad der hjemme. Kogebogen vil bestå af videoer, der skal være med til at fange og inspirere danskerne. Det er samtidig muligt at hente opskrifterne på det, man som bruger netop har set på videoen.

Visionen er at skabe én platform, hvor alle opskrifterne ligger. Tidligere har man haft et utal af forskellige kogebøger på hylderne, hvilket ideen med denne nye applikation er at slippe for. Samtidig er ideen med at inspirerer via videoer, et tiltag der skal få brugerne til at fastholde interessen for hjemmelavet madlavning.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *