Om NewMediaDays

Start din virksomhed op for under 1.000 kroner

De sidste par år er flere begyndt at blive selvstændige, fordi mange har opdaget, at det faktisk ikke er særlig dyrt at gøre. Tidligere var det sådan, at du ikke kunne starte din egen virksomhed, medmindre du investerede et kæmpe beløb. I dag kan du starte din virksomhed op med det samme og skabe en professionel virksomhed for under 1.000 kr. Det er med alt fra webhotel til visitkort.

På den måde får du en virksomhed, som over for dine kommende kunder ser professionel og seriøs ud. Når du først har kunder i butikken, kan du vise dem, at de valgte rigtigt.

Vælg et firmanavn og domæne

Det første du skal, når du starter en virksomhed er, at du skal vælge et navn. Her er det smart at vælge et navn, hvor du også kan købe domænet, for på den måde passer din virksomhed sammen med dit domæne.

Det er lettere for dine kunder at huske din hjemmeside, hvis den passer med dit firmanavn. Det letteste er at gå ind på et webhotel, for her kan du prøve en masse forskellige domænenavne af.

Du kan ligeså godt købe dit webhotel og domæne med det samme. Du skal lige huske at tjekke, om du godt må hedde det, når du registrerer dig på virk.dk Det er let og hurtigt.

For at få den bedste pris på dit webhotel, vil vi anbefale, at du sammenligner dine muligheder. Det kan du gøre ved at klikke her.

 

Design din hjemmeside

Da du allerede har købt dit domænenavn, er du nu klar til at sætte din hjemmeside op. Det letteste er her, at du vælger WordPress og samtidig køber et tema, da det ser flottere ud. Det vil typisk koste dig 300 kr., og det får din firmahjemmeside til at se professionel ud.

Du kan opsætte din firmahjemmeside på en dag, og så er du faktisk i gang.

 

Beskriv hvad du tilbyder

Du skal forklare dine besøgende, hvorfor de skal vælge dig frem for dine konkurrenter. På den måde kan du være sikker på, at de gerne vil handle med dig.

Her er det en god idé at lave en masse tekst, som forklarer, hvad det er, som du kan finde ud af. Herudover er det en god idé at lave video til din firmahjemmeside, så du forklarer dine kunder, hvad det helt præcis er, at du kan.

Video viser dine kunder, hvem du er. Så det er en god idé at se professionel ud, når du laver video, for der er ingen, der ønsker at handle med en, som de ikke stoler på.
Når du har lavet dit indhold, så er du klar til at promovere din virksomhed. Herudover er det en god idé at købe nogle visitkort, som du kan dele ud, når du er i den fysiske verden.

Please follow and like us: