Pressemeddelelser

Stigning i brugen af Iphones

I løbet af de seneste år, er antallet af Iphone-brugere steget markant. Flere og flere mennesker har taget valget, om at gøre hverdagen nemmere, ved at anskaffe sig en Iphone. Det er ikke udelukkende den unge generation, som dominerer området, men alle - også børn og ældre mennesker - er hoppet med på bølgen. Udover nemt at kunne komme i kontakt med sine nærmeste via opkald og sms, bibringer Iphonen en lang række muligheder, for at gøre hverdagen nemmere gennem diverse apps.

Iphonen som forlængelse af mennesket

Iphonen bruges til mange forskellige formål, hvorfor der hele tiden laves nye apps. Nogle bruger Iphonen til navigation; herunder ønsket om at finde den hurtigste rute, hvad end det er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Derudover er der andre, som ihærdigt bruger apps der omhandler mad, hvad end det er i forhold til opskrifter, hvis man ønsker at lave mad helt fra bunden - eller på en travl dag, ønsker færdiglavet mad leveret lige til døren.

En skrøbelig nødvendighed

Iphonen fungerer på mange måder som en computer, og den gør hverdagen lettere, ved at være lige ved hånden. Man kan tale om, at Iphonen er en forlængelse af mennesket og dets muligheder, og dermed kan man føle sig ret begrænset uden. På trods af Iphonens mange funktioner, kan den desværre være ret skrøbelig. Et øjebliks mangel på fokus, kan føre til at man taber sin Iphone – og er man rigtig uheldig, splintres skærmen. Det forringer brugen, og er problematisk, da det kan virke som en blokade for deltagelse i den digitale verden.

Er uheldet ude, er det forståeligt, at man hurtigst muligt ønsker at få sin skærm repareret. Flere og flere firmaer er kommet på banen, i forhold til at udbyde reparation af Iphones. Det sker på baggrund af stigningen af Iphone-brugere, men også at Iphonen bliver mere og mere integreret i hverdagen. Dermed er der mange muligheder for at lavet sin Iphone, frem for at bruge mange penge på en ny. Du kan klikke her, hvis uheldet har været ude.

Vær på forkant

Der er også flere løsninger, der gør, at man kan være på forkant. Diverse telebutikker, sælger specifikke tilkøb af forsikringer, så man ikke alene hænger på den fulde regning efter et uheld. Derudover sælges der også panserglas, som er skabt, for at forhindre skærmen i at splintres ved fald. En anden løsning, eller ekstra løsning hvis man allerede har panserglas, er covers. Covers laves til alle forskellige Iphones, både som ekstra bagside til iphonen, men også covers som kan lukke tæt rundt om Iphonens forside. De fås i utallige farver, med forskellige mønstre, tekst eller andet. Nogle covers har endda holdere til dankort og kørekort, så den kan erstatte pungen. Så udover at beskytte, kan man med covers give sin Iphone et personligt præg.

Please follow and like us: