Uncategorized

Tre hurtige råd til jobsamtalen

Mange danskere døjer med nervøsitet til jobsamtaler, som nemt kan komme til at føles en slem eksamen. Hvis du døjer med nervøsitet til jobsamtalen, kan du her finde tre hurtige råd, som kan øge dine chancer for at få jobbet.

Forbered dig

Du bør altid forberede dig på en jobsamtale. Sørg for at søg informationer om virksomheden. Det betyder, at du bør kende virksomhedens visioner, interne kultur og ikke mindst behov. Når du kender virksomheden, er du bedre i stand til at gøre et godt indtryk, hvilket øger chancen for et job.

Klæd dig rigtigt

Du bør overveje dit tøj grundigt, når du klæder dig på til jobsamtalen. Det er en god idé at vælge konservativt tøj, da dit mål bør være at være så universelt tiltalende som muligt. Undgå skrigende farver eller påklædning som signalere stærke holdninger – eksempelvis indenfor politik eller sport.

Vær ærlig

Det kan være fristende at pynte på sandheden til en jobsamtale, men du bør alligevel altid være ærlig. Det vil med garanti blive opdaget med tiden, hvis du lyver og får jobbet.

Derfor bør du heller ikke lyve, hvis du får et spørgsmål om dine værste egenskaber. Fortæl sandheden, og vis at du arbejder på at forbedre dig.

Please follow and like us: