Uncategorized

Vinduesgrossisten vækster hurtigt på få år

Det er kun tre og et halvt år siden, at webshoppen Vinduesgrossisten blev startet og kan allerede efter få år præstere et resultat på 1,7 millioner DKK før skat. Det har vist sig at være en yderst profitabel niche, som ejeren Lasse Buhl Nielsen af Vinduesgrossisten er gået ind i. Selvom markedet er fyldt med konkurrenter, er det alligevel lykkedes at få en fornuftig opstart.

Jeg kunne se at markedet er overfyldt af leverandører, der kun forhandler enkelte mærker eller har et meget lille udvalg. Derudover er vores navn atypisk i forhold til salg af produkter til private, men det er kun vores priser som hentyder til nøgleordet "grossist" (red. grossister har fordelagtige priser ved stort salg), da de fleste af vores kunder er private, udtaler Lasse Buhl Nielsen.

Visionen bag firmaet

Vinduesgrossisten's mål er at blive den fortrukne leverandør af vinduer i Danmark, dette skal opnås på baggrund af stor kundetilfredshed og høj kvalitet inden for deres produkter. Dette er ikke noget som bliver kigget på en gang om året, men derimod løbende bliver vedligeholdt og optimeret til kundens fordel.

Det betyder bla.

  • Flere årlige kortrolleringer af kvaliteten ved diverse leverandører, som sikrer den aller bedste kvalitet til kunder og lever op til deres egne kvalitetskrav.
  • Løbende optimering af hjemmesidens prisbregner og indhold på siden, så kunder kan være sikker på en nøjagtig pris samt rådgivning til køb af de rette vinduer.

Det er i sær indholdet på Vinduesgrossisten, som skyldes den store vækst i løbet af de seneste år. Kunderne finder frem til deres spørgsmål vedrørende vinduer og døre, som i sidste ende munder ud i et køb. Hvis disse informationer ikke kan findes på siden, er det muligt at benytte sig af de fordelagtige kundeservicetider, så man kan få den rette rådgivning inden man placerer en ordre.

 

Vinduesgrossisten ApS

Mosevangen 4

9230 Svenstrup J

CVR: 35143637

Please follow and like us: