Uncategorized

Virksomhed succes: Skab det bedste udgangspunkt for dine medarbejdere

Dine medarbejdere er noget af det vigtigste for din virksomhed. Det er dem, der gør, du får gode produkter og samtaler med dine kunder. En dårlig oplevelse mellem kunder og medarbejdere kan skabe dårligt omdømme for din virksomhed. Hvis dine medarbejdere har det godt, præsterer de bedre. Her kommer guiden til, hvordan du sikrer det bedste grundlag for dine ansatte.

Medarbejderne skal føle sig værdsat

I din virksomhed skal dine medarbejdere have det godt. De skal føle sig velkomne og føle, at de gør et godt stykke arbejde. En måde at få dem til at føle sig værdsat, kan være ved ros og bonusser. Man kan dog ikke altid give en bonus, hvorfor en god ide kan være at indrette kontoret, så dine medarbejdere får det godt der.

Det kan være alt fra motiverende farver på væggen til opgraderinger i jeres fællesrum. Her er gul en god farve, da den symboliserer optimisme og energi og opfordrer til kreativ tænkning. Husk at have gode vinduer med lys, da undersøgelser viser, at folk der arbejder på kontorer med vinduer, får bedre søvn.

Ude i jeres fælleslokale, kan du, som chef, få installeret nogle gode køkkenapparater, som en god kaffemaskine, køleskab og opvaskemaskine. Det vil give dine ansatte bedre mulighed for at blive på kontoret længere.

Det gode fællesskab blandt medarbejdere og overordnede

Andre motivationsformer er at skabe et godt samarbejde mellem dine ansatte og deres overordnede. Det kan man gøre ved mange forskellige teambuildings arrangementer. Hos Mystery Makers, kan i sammen tage ud løse opgaver sammen som hold, og se hvem der klarer sig bedst. De forskellige mysterier, som i skal løse, vil give jer gode oplevelser sammen, som man kan snakke om længe efter. Her kan alle bidrage til at løse gåderne.

Der findes mange forskellige mysterierum, hvor i kan deltage i forskellige hold afhængigt af, hvor mange i er. ”The Lab” oplevelsen kan mellem 4 og 36 personer deltage. ”The Killings Room” kan mellem 6-15 personer deltage og ”The Ritual” kan mellem 4 og 18 personer deltage.
Priserne ligger mellem 250 og 400 kr. pr. person, afhængigt af hvilket mysterium man vil prøve.

Hyggeaftener skaber motivation

Sørg for at have et socialt team på arbejdspladsen som kan stå for arrangementer, hvor i som virksomhed tager ud og spiser, spiller golf, løser et mysterierum og meget andet. Så er chefen ikke med, hvilket der også er brug for i en virksomhed. Der findes nemlig en hårfin grænse mellem chef og medarbejder. Chefen skal ikke altid tage med til arrangementer, da medarbejdere skal have mulighed for at snakke om, hvordan de har det på arbejdspladsen.

Husk, at vis respekt for dine medarbejdere og anerkend dem for deres hårde arbejde, der er med til at din virksomhed kan køre rundt.

Please follow and like us: