Webshop skærer ind: Vil levere den bedste service
Pressemeddelelser

Webshop skærer ind: Vil levere den bedste service

I slutningen af 2015 valgte webshoppen Arbea.dk at sadle om.

Fra et føre et stort udvalg af bl.a. arbejdstøj, sikkerhedstøj, sikkerhedsudstyr og arbejdsfodtøj er det meste af varesortimentet nu solgt fra.

I stedet for fokuseres der alene på én service:

Nemlig arbejdsfodtøj.

Det er ikke uden grund, at indehaverne af webshoppen beliggende i Roskilde har valgt at skære ind på denne måde. Det handler om at levere den bedste service i et konkurrencepræget marked.

Kunder forventer service og produktviden

Webshoppen Arbea.dk handler primært med erhverv. Ofte er der tale om store ordrer til virksomheder, der køber ind til alle medarbejdere. Derfor forventes der også en vis service, når der bruges mange penge.

Det er umuligt for de to ejere af webshoppen at blive eksperter inden for alle facetter af arbejdstøj, arbejdsfodtøj, sikkerudstyr m.v. For at kunne levere den bedste service på ét punkt – arbejdsfodtøj er valgt – har indehaverne derfor valgt at sælge det resterende lager af de andre produkter.

Det skal tillade indehaverne at sætte sig bedre ind i produkter og målgruppens behov og derved levere en bedre service til kunderne. Målet er at blive Danmarks bedste webshop inden for den specifikke niche arbejdsfodtøj.

Ekspansion muligt senere

Indehaver Peter Christensen udelukker ikke senere at ekspandere:

”Om vi går det til andre lande med nuværende koncept, eller om vi igen tager flere produkter ind i vores butik, ved vi ikke endnu” forklarer han og konkluderer:

”Begge muligheder er på bordet og nu ser vi, hvordan markedet reagerer på vores nye tiltag”.

Virksomhed: Arbea.dk ApS

Københavnsvej 106

4000 Roskilde

Telefon: 71 99 80 88

Please follow and like us: