Webshop: Vi skal have flere selvstændige håndværkere
Pressemeddelelser

Webshop: Vi skal have flere selvstændige håndværkere

Danmark lever af iværksættere, der udvikler sig til små og mellemstore virksomheder. Derfor skal vi også opsætte de bedste rammer for iværksætterne og små virksomheder, så de har mulighed for at udvikle sig.

Og netop det kan lade sig gøre ved at gå ind i et specifikt produktmarked og yde en bedre service end alle andre til en lavere pris.

Det er ræsonnementet bag webshoppen Stigefabrikken.dk, der åbnede i 2015 og nu sælger både til Danmark og Sverige.

Målgruppen er både private og erhverv – men især erhvervsdelen trækker fra. Håndværkere bruger butikken til at købe deres nødvendige udstyr til arbejdet til en billigere pris, end der tidligere har kunnet lade sig gøre i traditionelle byggemarkeder – besparelser, der går videre til kunden og gør det nemmere at etablere en håndværkervirksomhed.

Betal dig til kunder fra dig 1 af

For håndværkere er Stigefabrikken.dk et eksempel på, hvordan det er blevet nemmere at starte selv.

Et andet eksempel er markedsføring ved hjælp af internettet.

Før i tiden var dit bedste bud som selvstændig håndværker at blive anbefalet af tidligere kunder. Det er en snebold, der kan rulle. Men det kræver nogle kunder til at starte med. Dem fik håndværkere med annoncer på print og i radio. Her er det dog svært at isolere effekten af den enkelte annonce.

I dag kan de selvstændige håndværkere købe kundeemner med ”indhent 3 tilbud”-tjenester, bruge Google AdWords til at ramme de, der aktivt søger samt søgemaskineoptimere sig til top af de organiske søgeresultater. Der er flere mulige kurve, håndværkere kan lægge deres markedsførings-æg i.

Flere webshops på vej

Når Stigefabrikken.dk først er blevet etableret i markedet, er det ønsket for stifterne bag – Dotdk ApS – at åbne flere shops til samme målgruppe, eller udvide sortimentet på selve Stigefabrikken.

Målgruppen vil være det samme kryds af private og små erhverv – en stor målgruppe, hvor god service og en stærk pris på produkterne bliver værdsat.

Virksomhed:

Dotdk ApS

Københavnsvej 106

4000 Roskilde

CVR: 35662243

Please follow and like us: